Novi učesnici ‘Maldiva’: Miki i starleta koja želi da iskoristi Jelenu Golubović!

Šou se zahuktava uz nove učesnike (foto: screenshot)
Šou se zahuktava uz nove učesnike (foto: screenshot)

Rijaliti šou Maldivi polako se zahuktava i dobija sve veću pažnju gledalaca, a kako bi povećali gledanost, televizija Happy je uvela nove učesnike, koji će zaintrigirati javnost.

Jedan od njih je i te kako poznat fanovima rijalitija, a u pitanju je Miki Đuričić, kome je ovo peti rijaliti. U medijima se pojavila informacija da je Miki pristao da uđe u novi rijaliti zbog velikih dugova, ali za sada Miki nije pominjao ove navode.

Druga učesnica je starleta Jelena Maković, koja je na samom ulasku u šou šokirala buduće cimere svojim izjavama, te i voditeljku Maldiva. Naime, Jelena je izjavila kako joj je uzor Jelena Golubović, ali i otvoreno priznala kako želi da iskoristi rijaliti zvezdu jer joj je glavni cilj da postane poznata i dobro se pozicionira u rijalitiju.

Nova takmičarka je takođe šokirala, ali i nasmejala goste u studiju pred sam ulazak u šou, jer je rekla da smatra da je najlepša od svih učesnica. Nakon toga su se ređali njeni biseri, tipa Lazar ima dobre fore za šalu, novinarski stil voditelja i javnost mi savršeno ide, kojima je pokazala da će rijaliti Happy televizije biti i te kako interesantan narednih dana.

Miljana se vraća (foto: Facebook)

Inače, šou će biti još zanimljiviji, jer se najintrigantnija učesnica Maldiva, Miljana Kulić, vraća u rijaliti, iako je ranije produkcija odlučila da je izbaci iz rijaliti-odmarališta, Miljana je na svom Facebook profilu najavila svoj povratak u Maldive.

“Izvinjavam se svojim Facebook prijateljima, koji me verovatno očekuju danas u Maldivima, što sam odložila put za sutra. Iznenada, jutros mi je krenuo kamenčić iz bubrega, imala sam mnogo jake bolove. Nadam se da ću do sutra biti OK”, napisala je, kako su je mnogi proglasili, najzanimljivija učesnica novog rijalitija televizije Happy.

Povezane vesti

Back to Top