O plesu Save Perovića priča cela Srbija

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Instagram)

Kako je okončan 4. krug muzičkog takmičenja Zvezde Granda već se polako izdvajaju favoriti za pobedu, a jedan od njih je, svakako, i harizmatični Savo Perović iz Bara.

Osim glasovnim mogućnostima, 25-godišnji mladić je privukao pažnju javnosti neobičnom frizurom, za koju je, prema sopstvenom priznanju našao inspiraciju u Zaynu Maliku, nesvakidašnjim stajlingom, ali i scenskim nastupom koji iz nedelje u nedelju postaje sve upečatljiviji.

U narednom snimku prebacite na 6:08 i pogledajte plesni performans kakav nije viđen u ovom takmičenju.

https://www.youtube.com/watch?v=zv3WouS3eNU [poll id=“997″]

5 Responses

  1. ovakvi ne pobeđuju jer balkan balkan balkan ovo je balkan pobediće fatmir sulejmani ali će imati karijeru hit za hitom (ironičan sam. jako) kao darko lazić ili bane mojićević ovaj med će ispasti negde pred kraj kao milan stanković ali će biti jedina zvezda samo se nadam da neće postati gmaz kao milan turbofolktreš jasamdiva stanković ali kako ovaj dečko pleše pa to je decu da mu rodiš presladak je

  2. Plesni performans? Vi ovo neartikulisano histerično trzanje nazivate plesom? Ko bre još ovako pleše? Gde ste vi to videli? Navedite mi jednu mušku svetsku zvezdu koja ovako igra! Dajte ljudi. Budite objektivni. Ovo je bolno za gledanje a i za slušanje. Sem ekscentričnog izgleda ništa drugo dečko nema.

  3. Naravno da nece pobediti jer da bi pobedio mora da bude ultra seljacina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI