in

Obnovili romansu: Madonna i Sean Penn ponovo zajedno?


madonna sean penn
(foto: PopSugar)

Madonna i njen bivši suprug, holivudski zavodnik Sean Penn, navodno, ponovo su zajedno. Legendarna pevačica okončala je brak sa glumcem pre više od 26 godina, ali je poznato da su ostali u prijateljskim odnosima.

Međutim, tabloidi u poslednje vreme sve više pišu o njihovoj obnovljenoj romansi. Nedavno su viđeni i u hotelu.„Bili su zajedno pored šanka. Izgledali su veoma prisno“, tvrdi neimenovan izvor.

U prilog ovim pričama ide i to da je Sean nedavno, zajedno sa ćerkom, bio na Madonninom koncertu. Njegova kćerka Dylan, ipak, demantovala je da među njenim ocem i pevačicom postoji nešto više: „Moj tata joj se divi. Oni su samo prijatelji.“

Nakon pomenutog koncerta, na pitanja novinara o Pennovom dolasku, pop diva je rekla: „Moj bivši muž je bio tu. Zamislite! Da me je video ovako obučenu pre 30 godina bio bi veoma ljut.“

Madonna Sean Penn 1991
Mnogi tvrde je Penn bio njena najveća ljubav (foto: Mirror.co.uk)

Glumac je u junu ove godine raskinuo veridbu sa Charlize Theron, a pevačica je već duže vreme singl, pa nije isključeno da su bivši supružnici obnovili svoju burnu romansu.