Obnovili romansu: Madonna i Sean Penn ponovo zajedno?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PopSugar)

Madonna i njen bivši suprug, holivudski zavodnik Sean Penn, navodno, ponovo su zajedno. Legendarna pevačica okončala je brak sa glumcem pre više od 26 godina, ali je poznato da su ostali u prijateljskim odnosima.

Međutim, tabloidi u poslednje vreme sve više pišu o njihovoj obnovljenoj romansi. Nedavno su viđeni i u hotelu.„Bili su zajedno pored šanka. Izgledali su veoma prisno“, tvrdi neimenovan izvor.

U prilog ovim pričama ide i to da je Sean nedavno, zajedno sa ćerkom, bio na Madonninom koncertu. Njegova kćerka Dylan, ipak, demantovala je da među njenim ocem i pevačicom postoji nešto više: „Moj tata joj se divi. Oni su samo prijatelji.“

Nakon pomenutog koncerta, na pitanja novinara o Pennovom dolasku, pop diva je rekla: „Moj bivši muž je bio tu. Zamislite! Da me je video ovako obučenu pre 30 godina bio bi veoma ljut.“

Mnogi tvrde je Penn bio njena najveća ljubav (foto: Mirror.co.uk)

Glumac je u junu ove godine raskinuo veridbu sa Charlize Theron, a pevačica je već duže vreme singl, pa nije isključeno da su bivši supružnici obnovili svoju burnu romansu.

 

 

POSLEDNJE VESTI