Prati nas

Vesti

Očekujte svetski nastup Bekvalčeve na MAC-u: Biće posvećen svim ženama

Pevačica otkrila detalje svog nastupa

Večeras će se odigrati prve regionalne velike muzičke dodele nagrada MAC, koje će biti propraćene odličim nastupima naših najpoznatijih i najpopularnijih pevača. Na ovoj listi se nalazi i Nataša Bekvalac, koja je jako uzbuđena zbog svog performansa.

Pevačica se sinoć oglasila na društvenim mrežama, gde je otkrila male detalje o njenom nastupu na MAC-u.

Pop zvezda je pre svega izjavila da joj je velika čast što će nastupati na ovoj manifestaciji:

“Za mene je sutra jako veliki dan. Sutra je u Areni MAC, to je najveći muzički događaj ne samo kod nas, već i u regionu. Imam tu čast među 15 odabraniih da sa ekskluzivnim nastupima”, rekla je Nataša, a onda nastavila:

“Hoću da vam kažem da je za mene to sutra, mnogo više od nastupa. Okupila se fenomenalna ekipa žena, imala sam tu čast da sve one rade na ovom projektu. To su žene koje su jako slične meni i sutra će to za nas biti više od nastupa. To će biti naša priča i priča svake od vas, čini mi se. Sutra svoj nastup posvećujem svim ženama”, rekla je ona putem uključenja uživo na Instagramu.

2 komentara

2 Comments

  1. Ruza

    29. 01. 2019. at 10:28

    Nije problem estrada. Problem su oni koj slusaju i gledaju tu estrsdu i tine doprinose da to djubre od muzike zivi. Ne mogu da verujen da roditelji pustaju decu na anifestacije na kojima su ovakve i sl.pevaljke.

  2. noname

    29. 01. 2019. at 14:26

    Jedva cekam da vidim, hoce li biti negde live prenos?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top