Prati nas

Extra

Od Brada Pitta ni traga, ni glasa: Jennifer Aniston proslavila rođendan

Jennifer Aniston proslavila je u utorak 51. rođendan, ali na slavlje nije pozvala Brada Pitta. Dok svi pričaju o njihovom pomirenju, glumica se provodi s prijateljima, ali o bivšem suprugu ne priča, prenose mediji.

Iako je prošle godine holivudski zavodnik bio na rođendanskoj zabavi Anistonove, ove godine se nije pojavio. Da li zbog toga što svoju vezu kriju od javnosti ili ga Jen jednostavno nije pozvala, može samo da se spekuliše. Čuvena Rachel proslavu 51. rođendana organizovala je u restoranu jednog luksuznog hotela, gde je okupila veliki broj prijatelja i kolega.

Putem društvenih mreža rođendan joj je čestitao i bivši suprug Justin Theroux, za koga se udala 2015, a razvela 2017. Međutim, slavlje Anistonove palo je u drugi plan, jer svetski mediji pišu o njenom pomirenju s Bradom. Tako je jedan američki tabloid otkrio da su se Brad i Jen videli i družili na afterpartiju Oskara.

“Najpre mu je čestitala na Oskaru i nije bilo zbrke kao prošli put, na dodeli SAG nagrada, kada mu je izmakla iz ruku. Kratko su razgovarali da ne bi privlačili pažnju i posle je svako otišao na svoju stranu,” rekao je jedan od prisutnih na zabavi.

S druge strane, Bradov prijatelj otkrio je da su njih dvoje u vezi.

Obnovili su romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama. Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Angelinom Jolie. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila,” rekao je prijatelj Anistonove, a slično je otkrio i Bradov drug. “Jedino o čemu priča je Jennifer.”

Zanimljivo je i da je Pitt otkrio medijima da je sa Jennifer u sjajnim odnosima i da voli da se druži s njom jer je dobar prijatelj.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top