in

Odlični, čudni i loši stajlinzi ove nedelje!


Da pogledamo šta su naše omiljene holivudske zvezde i zvezdice nosile ove nedelje.

Neke su zablistale i dobile čistu desetku, neke još treba da uče, a neke su najblaže rečeno čudne!

ODLIČNA: Charlize Theron (Šarliz Teron) zablistala je na humanitarnom događaju Charlize Theron Africa Outreach Project, održanom u Los Anđelesu. Južnoafrička glumica opredelila se za haljinu sa potpisom Christian Dior.

LOŠA: Lindsay Lohan (Linzi Lohan) našla se na meti modnih kritičara ove nedelje, a sve zbog stajlinga koji su nazvali apa-drapa. Modni kritičari kažu da je problematična glumica operisana od ukusa.

LOŠA: Demi Lovato ovim izdanjem sebi je obezbedila mesto najgore obučene zvezde ove nedelje. Sve što je na njoj pogrešno je ukombinovano i nikako ne ide jedno s drugim. Jedino se rupa na čarapi slaže uz njen pogled na svet! :)

ČUDNA: Ne, ovo nije Frankeštajnova mlada, ovo je Lady Gaga u nečemu što liči na kabanicu! Najblaže rečeno, Gaga izgleda čudno!

ODLIČNA: Julia Roberts (Džulija Roberts) izgleda baš kao i što se zove jedan njen film – Zgodna žena. Mi bismo samo dodali zgodna žena u crnom. Julia je fotografisana na premijeri filma Fireflies in the Garden u Los Anđelesu.

ČUDNA: Jessie J (Džesi Džej) je bila u centru pažnje na after partyju nakon premijere filma Demons Never Die. Jessie izgleda jai da je nasumično birala komade garderobe za ovaj događaj.

ODLIČNA: Sofia Vergara zablistala je na otvaranju radnje Monika Chiang u haljini koju je kreirala Victoria Beckham i cipelama sa potpisom Christian Louboutin.

ČUDNA: Nicki Minaj (Niki Minaž) u svom prepoznatljivom stilu pojavila se na nominacijama za American Music Awards. Samo ona može da nosi gornji deo kupaćeg kostima, suknju i čizme! :)

ODLIČNA: Selena Gomez bila je jedna od zvezdi večeri na premijeri filma The Thing u Los Anđelesu.

ODLIČNA:Dita Von Teese izgledala je kao prava diva na Cointreau koktelu u Milanu. Svoje obline istakla je u predivnoj Herve L. Leroux haljini i nakitom Shreiner Vintage.

Izvor: Radaronline.com