Održana premijera dugoočekivane predstave „Kosa“!

Brodvejski hit iz 1968. godine pod naslovom „Kosa“, po kom je rađen i istoimeni film Miloša Formana iz 1979. od sinoć se opet igra ne sceni jednog beogradskog pozorišta.

U Ateljeu 212 na premijeri predstave za koju kažu da će obeležiti ovu pozorišnu sezonu, pojavili su se mnogi poznati kao što su Novak Đoković, Ana Ivanović, Dragan Nikolić i Milena Dravić, Ružica Đinđić, Predrag Ejdus, Gorčin Stojanović, Rada Đuričin, političari Božidar Đelić i Mirko Cvetković, ali i čuveni pevač Đorđe Marjanović.

ana novak

Na bini nije bilo ništa manje spektakularno, jer je glumačka ekipa koja se pojavljuje u ovoj predstavi zaista fenomenalna. U novoj postavci „Kose“ igraju Gordan Kičić, Jelena Gavrilović, Sergej i Bane Trifunović, Katarina Žutić, Ivan Jeftić, Tanja Bošković, Dara Džokić, Feđa Stojanović, Gorica Popović…

Sve u svemu, ukoliko je suditi po ovom prvom izvođenju predstave, „Kosa“ će ponovo biti hit, a nova izvođenja ove predstave možete u Ateljeu 212 gledati večeras i u naredna tri dana. Naravno, ukoliko nekim čudom dođete do karata! :)

2

izvor: Alo.rs, Pressonline.rs, Atelje212.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI