Search
Close this search box.

Oglasila se Demi Lovato: Trezna sam, srećna što sam živa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Demi Lovato obratila se danas fanovima na twitteru, podelivši sa njima informaciju o tome kako se oseća nakon što je u julu hospitalizovana zbog predoziranja.

„Blagoslovena sam što imam mogućnost da provedem vreme sa porodicom, odmorim se, radim na umu, telu i duši i vratim se kad budem spremna. Fanovima sam zahvalna na tome,“ napisala je pevačica, koja je u centru za rehabilitaciju od droge već nekoliko meseci.

„Volim fanove i mrzim tabloide. Ne verujte svemu što pročitate. Ljudi će izmisliti stvari ne bi li prodali priču, to je odvratno,“ napisala je ona a potom dodala:

https://twitter.com/ddlovato/status/1076307274866450433

„Volela bih da demantujem sve glasine koje čitate ali ja bukvalno nikome ništa ne dugujem, tako da neću. Sve što moji fanovi treba da znaju jeste da napo**o radim na sebi, srećna sam, čista i NEPROCENJIVO zahvalna na podršci.“

https://twitter.com/ddlovato/status/1076304848134430722

„Ako osetim da oni treba nešto da znaju, reći ću im SAMA. Ljudi, prestanite da pišete o mom oporavku jer se to tiče samo mene. Trezna sam i zahvalna što sam živa i čuvam se,“ dalje je napisala Demi i otkrila da će jednom sve ispričati.

„Jednog dana ispričaću svetu šta se tačno desilo, zašto se desilo i kako mi život izgleda danas. Još uvek mi treba vremena i prostora da se zalečim.“

POSLEDNJE VESTI