Search
Close this search box.

Oglasio se Lazukić: Nataša laže, nije joj prvi put, to radi po šablonu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nataša i Luka prošle godine

Nakon što je šokantna vest o porodičnom nasilju  javnog para Luke Lazukića i Nataše Bekvalac obišla region, IT stručnjak se prvi put oglasio za medije. On tvrdi da je nevin i da nije udario popularnu pevačicu, već da je ona sve izmislila.

“Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu. Ne samo svoju, već istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje radi po šablonu“, rekao je Luka za medije, a kada su mu tražili da objasni njene povrede on je odgovorio:

„Ta žena je spremna na sve. Da li ona sama sebe može da udari, da li može sebi da nanese povrede? Da li neko drugi može to da uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana“, izjavio je za Blic.

On otkriva i da su problemi u braku nastali jer Nataša bez razmišljanja troši novac.

„Svi naši problemi krenuli su onog momenta kada se naš produženi medeni mesec završio i kada sam seo i pričao sa njom da moramo da stanemo na loptu i da malo život i životne obaveze krenemo da gledamo sa racionalnije strane. Novca je bilo, ali nije bilo za sve hirove, za sve Ibice, za moje finansiranje njenog salaša plaćenog od mog novca. Moje finansiranje i sređivenje njenog stana od mog novca. Tada su krenuli naši problemi. Ja sam je voleo, dao sam joj sve, sebe, uvek je štitio, bio uvek uz nju, čak i u incidentima koje je pravila i koje sam prepisivao postporođajnom stanju. Za optužbe sam saznao kada sam stigao u stan svojih roditelja, a ona je tada već bila u Urgentnom“, tvrdi Lazukić, dodajući da osuđuje porodišno nasilje i nasilje nad ženama.

POSLEDNJE VESTI