Prati nas

Hot!

Oglasio se Šako Polumenta povodom video klipa upućenog maloletnoj ljubavnici

(foto: Instagram/sakopoulemntaofficial)

(foto: Instagram/sakopoulemntaofficial)

U toku jučerašnjeg dana folk pevač Šako Polumenta se našao u središtu skandala nakon što je objavljen video klip u kom 17-godišnjoj devojci poručuje da misli na nju, da mu nedostaje i da dođe kod njega da ga ljubi.

Nakon što su njihova prepiska i sam video klip završili na internetu od strane izvesne Mine kojoj je Polumenta pisao, Šako je urlao na novinare, ali je nešto kasnije, kada se smirio, dao nešto trezveniju izjavu za Kurir.

“Ja ne znam ni ko je Mina, ni šta je Mina, meni je telefon nestao. Oni mogu da se igraju tim stvarima, ti ološi, te Mine, te beskarakterne devojke. Ako ona ima 17 godina i ovime se bavi, s kim se druži, pojma nemam ni ko je ni šta je. Taj snimak, ako sam ja bio sa mojom ženom u malo lošijim odnosima, i ako ja ne mogu kao muž da joj pošaljem snimak, i ako ljudi nemaju taj filing ljubavi i poštovanja prema svojoj ženi i supruzi, ako nemaju osećaj da bi trebalo nekad da povuku ručnu, da prenesu neku pozitivnu atmosferu, zašto bih se ja stideo toga da sam poslao snimak svojoj ženi?”, stavio je tačku na ovu priču Polumenta.

https://www.youtube.com/watch?v=avwiJLwjVAU

3 komentara

3 Comments

 1. Roxy

  01. 05. 2017. at 11:45

  Nije mu prvi put da ovako skrece paznju na sebe. JaDno.

 2. Edgar

  01. 05. 2017. at 16:31

  Polumenta polučocek polumuškarac polumozga

 3. .

  01. 05. 2017. at 18:11

  Šako Polublenta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Hot!

To Top