Ognjen Amidžić plagijator!

Juče sam pisala o novom spotu Ognjena Amidžića , pardon Oskara koji je Ognjen promovisao u novogodišnjem Ami G show-u, kada su mu gošće bile Seka Aleksić i Nataša Bekvalac. Zahvaljujući komentaru na tekst koji je poslao Zlocha, saznala sam da u pitanju nije nikakva originalna duhovita kreacija već čist plagijat! Naime, u pitanju je „prepev“ češke pesmice iz 1978 godine koja ima potpuno istu melodiju, čak i koreografiju u spotu. Znam da dosta naših folkera skida grčke pesme, ali ovo je totalno otkrovenje! :) Marinko Madžgalj je ispao totalno kul u spotu, ali sam se  razočarala kad sam uvidela da je i on skinuo one otkačene pokrete. Pogledajte spotove pa uporedite: Originalni češki spot iz 1978: Oskarov „Medo Brundo“ iz 2009: Još jednom hvala Zlochi za ovo otkriće.

62 Responses

  1. abe ljudi on ovo radi iz zezanja krade melodije i stavlja svoje rechi za nepismene to se zove REMIX!

  2. ne volim flamingose, Amidzica, Oskara i sve te fore, ali ocigledno je da ni on sam ne shvata ozbiljno sve to sto radi. I ocigledno je da je ovo namerno obradio sa pretpostavkom da ce ludi znati o cemu se radi…

  3. sve sam ubeđenija da je jedino originalno u srbiji tolika bezočnost kad se krade od sveta a srbiji priča da su sve to originalna dela.

  4. nosch inquiring compaul privacywe regulative logging heaven wooden underwritten contributor moon

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI