in

Oliver Mandić snima novi album!


Pevač Oliver Mandić bio je među pevačima koji su pre par dana nastupili na koncertu u Skoplju održanom u čast nesrećno preminulog pevača Tošeta Proeskog.

I upravo na tom nastupu, Oliver je otpevao prelepu baladu posvećenu Tošetu, kojom je najavio da će posle 25 godina izdati novi album.

„Kako je teško živeti kada tebe nema, tvoja majka budi se i krevet ti još sprema”, uvodni su stihovi pesme koja je komponovana u prepoznatljivom maniru Olivera Mandića, koju je prvi put čula publika u Skoplju.

Tekst je uradila Marina Tucaković, a na bini se sa Mandićem pojavio i vlasnik Pinka Željko Mitrović koji je u Mandićevom pratećem bendu svirao fretles bas gitaru, kao i Bebi Dol koja je pevala prateće vokale.

oliver

Kako saznaje Blic, glavni krivac za Oliverov povratak na muzičku scenu je Željko Mitrović koji će takođe nastupati sa Mandićem na predstojećim koncertima:

„Želja mi je da ponovo vratim zvuk fretles basa u modu. Osamdesetih je fretles bio hit u svetu, koristili su ga izvođači kao što su Level 42 ili Pol Jang. Nameravamo da u mom studiju u Pinku snimimo novi materijal za album Olivera Mandića, a da potom napravimo nekoliko velikih koncerata u najvećim gradovima regiona“ – rekao nam je Mitrović.

Na novom albumu Olivera Mandića najverovatnije će se naći i dve pesme koje će pevati sama Bebi Dol. Novi materijal trebalo bi da bude završen do kraja marta meseca u Pinkovom studiju SSL.

izvor: Blic.rs