Search
Close this search box.

Olivera Kovačević progovorila o crnoj listi zabranjenih pevača na RTS-u

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Već neko vreme se na društvenim mrežama šuška o crnoj listi zabranjenih javnih ličnosti, sa naglaskom na pevače, koji su zabranjeni na Javnom servisu. O ovim spekulacijama prvi put govori urednica zabavnog programa Olivera Kovačević.

„Mi smo neke od pevača godinama zvali, verovatno nisu imali poverenja u program RTS-a. Bilo je perioda kada nismo ni pravili Novogodišnje programe i nije bilo dovoljno promocije dobre narodne i zabavne muzike. U ove tri godine smo tu vrstu programa na neki način pokrenuli i sada mogu zaista da kažem da nema pevača u Srbiji koji ne želi da učestvuje u muzičkim programima RTS-a“, izjavila je Olivera, pa dodala:

„Ne postoji lista zabranjenih kod nas. Koga ste to želeli da vidite, a da ga mi nismo zvali? Vidite, onaj koji ne zna da peva – njega sigurno nećemo zvati, a to ne znači da je on zabranjen. Može da priča o nekim drugim temama, ali ako ne možemo uživo da ispratimo njegovo pevanje, ne možemo ga onda zvati. Nemamo vremena i taj ekskluzivitet da nekog snimamo sat vremena“, otvoreno priča Olivera i dodaje da se ne plaši kritika zbog gostovanja pojedinih izvođača.

„Ne plašimo se. Nama je važno da dobri pevači uživo pevaju na RTS-u. To je uvek najveći problem. Kod nas se peva uz naše narodne orkestre i uz bend Luda noć. Ko može uživo da peva, verovatno je dobar pevač i zbog toga je on pozvan na RTS. Zato ove godine voditelji neće pevati ništa, eliminisali smo ih iz tog dela“, priča urednica za Blic.
Što se tiče ovogodišnjeg programa, u Novogodišnjoj noći građanima Srbije Novu godinu čestitaće zvezde poput Zdravka Čolića, Svetlane Cece Ražnatović, Željka Joksimovića, Harisa Džinovića i mnogih drugih.

„Tema ove godine je duel narodnjaka i zabavnjaka. Zbog toga što smo u zabavnom programu imali dva velika projekta Šezdeset najlepših narodnih pesama i emisiju Luda noć, koja je oživela tu staru dobru zabavnu muziku. Upravo iz tog razloga je Novogodišnja noć spoj ta dva tima“, izjavila je Olivera za kraj.

POSLEDNJE VESTI