Olivera Kovačević progovorila o crnoj listi zabranjenih pevača na RTS-u

Već neko vreme se na društvenim mrežama šuška o crnoj listi zabranjenih javnih ličnosti, sa naglaskom na pevače, koji su zabranjeni na Javnom servisu. O ovim spekulacijama prvi put govori urednica zabavnog programa Olivera Kovačević.

„Mi smo neke od pevača godinama zvali, verovatno nisu imali poverenja u program RTS-a. Bilo je perioda kada nismo ni pravili Novogodišnje programe i nije bilo dovoljno promocije dobre narodne i zabavne muzike. U ove tri godine smo tu vrstu programa na neki način pokrenuli i sada mogu zaista da kažem da nema pevača u Srbiji koji ne želi da učestvuje u muzičkim programima RTS-a“, izjavila je Olivera, pa dodala:

„Ne postoji lista zabranjenih kod nas. Koga ste to želeli da vidite, a da ga mi nismo zvali? Vidite, onaj koji ne zna da peva – njega sigurno nećemo zvati, a to ne znači da je on zabranjen. Može da priča o nekim drugim temama, ali ako ne možemo uživo da ispratimo njegovo pevanje, ne možemo ga onda zvati. Nemamo vremena i taj ekskluzivitet da nekog snimamo sat vremena“, otvoreno priča Olivera i dodaje da se ne plaši kritika zbog gostovanja pojedinih izvođača.

„Ne plašimo se. Nama je važno da dobri pevači uživo pevaju na RTS-u. To je uvek najveći problem. Kod nas se peva uz naše narodne orkestre i uz bend Luda noć. Ko može uživo da peva, verovatno je dobar pevač i zbog toga je on pozvan na RTS. Zato ove godine voditelji neće pevati ništa, eliminisali smo ih iz tog dela“, priča urednica za Blic.
Što se tiče ovogodišnjeg programa, u Novogodišnjoj noći građanima Srbije Novu godinu čestitaće zvezde poput Zdravka Čolića, Svetlane Cece Ražnatović, Željka Joksimovića, Harisa Džinovića i mnogih drugih.

„Tema ove godine je duel narodnjaka i zabavnjaka. Zbog toga što smo u zabavnom programu imali dva velika projekta Šezdeset najlepših narodnih pesama i emisiju Luda noć, koja je oživela tu staru dobru zabavnu muziku. Upravo iz tog razloga je Novogodišnja noć spoj ta dva tima“, izjavila je Olivera za kraj.

One Response

  1. Kakvo je to pitanje dal’ se poznajemo? Ceca joj je gosposki odgovorila. Ovoj ciganki iz Kasidola iliti Majkl Dzeksonu..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI