Search
Close this search box.

Ona ima 24 godine i potpuno je plastična, ali je već rijaliti zvezda i milionerka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ako ste fan rijaliti emisija, nema šanse da se već niste upoznali sa radom Chloe Ferry.

Ova 24-godišnja Britanka iz Njukasla danas je jedna od najpoznatijih TV zvezda u Britaniji, a proslavila se učešćem u rijalitijima „Geordie Shore“ i „Celebrity Big Brother“, nakon čega je gostovala i u „Ex on The Beach“„Just Tattoo of Us“.

Chloe na društvenim mrežama ima armiju pratilaca koja broji 3,4 miliona koje redovito časti provokativnim fotografijama koje su je takođe proslavile, iako je sasvim jasno kako je lice i obline menjala kod estetskog hirurga.

Ipak čini se da je to ono što publika voli: Chloe danas zarađuje i pojavljivanjem na raznim eventima i u noćnim klubovima.

Svoju „karijeru“ započela je 2015. godine, a danas je ima nekoliko miliona funti na računu. Kako prenosi britanski The Mirror, u poslednje dve godine zaradila je nešto više od milion funti.

Ako je verovati sajtu koji se bavi zaradom slavnih, ona je teška između jednog i 5 miliona funti, što je oko 650 miliona dinara.

Chloe je u međuvremenu otvorila i kozmetički salon, a za reklamiranje na Instagramu uzima i 3000 funti po objavi, što je skoro 400 000 dinara.

Takvi iznosi omogućili su joj redovne odlaske pod nož koje ne skriva, a procenjuje se da je na ulepšavanje potrošila oko pola miliona funti.

Chloe je najpoznatija po vezi s još jednom britanskom reality zvezdom, Samom Gowlandom, s kojim je bila od 2017. do 2019. godine.

Sam je najpoznatiji po učešću u vrlo popularnom showu „Love Island“, a par je navodno prekinuo jer ju je sam varao s koleginicom iz showa Amber Davies.

POSLEDNJE VESTI