Search
Close this search box.

Oni stižu! Predstavljamo vam Nenada Ristića

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nastavljamo da promovišemo nove neafirmisane talente, pa posle teksta o mladoj i talentovanoj Bojani Vasev, Tračara vam predstavlja još jednu muzičku nadu. U pitanju je pevač Nenad Ristić.

Jedan si od mladih muzičara koji su poželeli da se nađu na sajtu Tracara.com. Svideo si nam se, pa smo odučili da baš tebe predstavimo publici kroz rubriku Mlade nade. Opiši sebe u par rečenica.

Ja sam Nenad Ristić, imam 25 godina. Živim u okolini Niša, tačnije, u Svrljigu. Studiram, ali uporedo sa obavezama na fakultetu, bavim se muzikom, i to je moja najveća ljubav. Potičem iz muzičke porodice, i roditelji su me sa  8 godina upisali u nižu muzičku školu, gde sam pevao i svirao harmoniku. Međutim, početkom ove godine sam se ozbiljnije pozabavio svojom muzičkom karijerom i samim tim, prijavio se na par poznatih takmičenja pevača u našoj zemlji i sa svojom ekipom uradio svoju prvu pesmu.

Iako za sebe kažeš da jos uvek amater, ipak imaš jednu snimljenu pesmu. Reci nam nešto o tome.

Da, pre par meseci sam sa svojim prijateljima, kojima se jako dopalo kako pevam, došli na ideju da napravimo pesmu kojom ću započeti svoju karijeru i promociju. Pesma se zove „Pružam ti ruku“ i spada u kategoriju pop/r’n’b balada. Moj prijatelj, inače frontmen hip hop grupe Soba 222, koja je poznata u našem kraju, Lav Pogrebizski, napisao je muziku i tekst za ovu pesmu, takođe odradio i aranžman. Đorđe Stepanović je svirao gitaru, a sve to je snimljeno kod mog dobrog druga Predraga Petrovića Sonija. I ovim putem bih im se zahvalio na svemu što su uradili.

Učestvovao si u talet šou programima kao sto su „Ja imam talenat“ i „Evropska zvezda“. Da li su ti ta iskustva pomogla da lakse ostvariš svoju želju da jednoga dana budeš uspešni muzičar?

Moram da priznam da je iskustvo koje nosim sa tih takmičenja jako pozitivna stvar, samim tim što sam pevao pred stručnim ljudima i dobio pozitivne komentare koji su mi dali snagu za napredovanje, a i veoma značajno iskustvo je to što sam se tu prvi put susreo sa kamerama, televizijskim snimanjem, novinarima, davanjem intervjua i slično.

Ko su tvoji uzori?

Što se tiče uzora, moram vam reći da ga nemam. Međutim, postoji veliki broj pevača divim glasovnim mogućnostima, čiji rad poštujem i cenim. Neki od njih su pokojni Toše Proeski, Zdravko Čolić, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović i još dosta naših kvalitetnih izvođača.

Kakvi su dalje tvoji planovi?

Dok očekujem rezultate sa takmičenja „Ja imam talenat“ i emitovanje istog, radim sa svojom ekipom na novoj pesmi, koja bi uskoro trebalo biti gotova. Za razliku od pesme „Pružam ti ruku“ koja je balada, posvećena zaljubljenima, nova pesma će biti puno brža i nadam se da ce biti dosta slušana. Naravno, bićete obavešteni oko izlaska nove pesme i nadam se da će vam se svima dopasti.

______________________________________

Ukoliko ste neafirmisani pevač ili imate bend u koji verujete slobodno nam se javite na mail@tracara.com i ukoliko nas dovoljno zainteresujete predstavićemo vaš rad čitaocima Tračare. :)

POSLEDNJE VESTI