Oni su se oženili u 2014. godini!

Oni u 2014. godini uplovili u bračne vode
Oni u 2014. godini uplovili u bračne vode

Oni su godinama osvajali simpatije žena širom sveta, ali su u 2014. godini rešila da se skrase i osnuju porodice. Ovo su najpoželjniji muškarci koji su ove godine uplovili u bračne vode.

Adam Levine

Adam Levine i Behati Prinsloo (foto: people)

Pevač Adam Levine, frontmen grupe Maroon 5, se 19. jula ove godine oženio jednom od anđela Victorias Secreta, manekenkom Behati Prinsloo. Bivši zavodnik je priznao da je bračni život njega učinio boljim čovekom. “Ako je brak pravi, sa pravim partnerom, muškarac se oseti muževnije”, izjavio je Levine u jednom intervjuu.

George Clooney

George Clooney i Amal Alamuddin (foto: people)
George Clooney i Amal Alamuddin (foto: people)

Ove godine je čak i večiti neženja, glumac George Clooney, stao na “ludi kamen”. George se 27. septembra oženio britanskom advokaticom Amal Alamuddin u bajkovitom italijanskom gradu, Veneciji.

Brad Pitt

Brad Pitt i Angelina Jolie (foto: people)
Brad Pitt i Angelina Jolie (foto: people)

Holivdska zvezda, glumac Brad Pitt, ove godine je ozvaničio svoju višegodišnju vezu sa glumicom Angelinom Jolie. Par se venčao 23. avgusta u francuskom dvorcu Correns.

Johny Depp

Johny Depp i Amber Heard (foto: people)
Johny Depp i Amber Heard (foto: people)

Nakon što se 2012. godine definitivno razišao sa francuskom glumicom Vanessom Paradis, glumac Johny Depp nije dugo samovao. U januaru 2014. godine, Johny je zaprosio svoju devojku Amber Heard.

Ryan Reynolds

Ryan Raynolds i Blake Lively (foto: people)
Ryan Reynolds i Blake Lively (foto: people)

Dve godine nakon što je proglašen za najsepksipilnijeg muškarca, glumac Ryan Reynolds oženio se svojom partnerkom iz filma Green Lantern, glumicom Blake Lively. Ryan je pre par dana i postao otac po prvi put.

Povezane vesti