Search
Close this search box.

Oni veruju u ljubav: Poznati koji ne odustaju od braka i nakon promašaja

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

(foto: Wenn)

Narodna izreka ‘treća sreća’ se može odnositi na mnogo stvari, a u ovom slučaju, uklapa se i u odnos poznatih prema bračnoj zajednici.

Holivudski brakovi su poznati po tome što se završe brže nego što su počnu, ali to ne sprečava poznate ličnosti da sreću potraže ponovo i ponovo…i ponovo. Neki ljudi prosto ‘Vole da vole’ i loše iskustvo ih ne sprečava da otvore svoje srce potencijalnoj ‘pravoj osobi’, ako na nju naiđu.

Slede neke od zvezda koje su se verile i ženile/udavale tri ili više puta:

Kate Winslet

Nakon neuspelog braka sa režiserom Jimom Threapletonom, sa kojim deli starateljstvo nad ćerkom Miom, junakinja filma Titanik je izabrala za sebe drugog partnera, ali iz iste industrije – režisera Sama Mendesa.  Njihov brak je trajao od 2003. do 2010. godine, a dobili su i sina Joea.  Njena ‘treća sreća’ bio je Ned Rocknroll, a 2013. su pozdravili sina Beara.

(foto: WENN) Billy Bob Thornton

Glumac je trenutno u braku sa šestom ženom, Connie Angland. Pre nje, mesto pored njega su zauzimale i Pietra Dawn Cherniak, Cynda Williams, Toni Lawrence, Melissa Lee Gatlin Angelina Jolie. Njegov brak sa Larom Croft je, tokom svog trajanja, bio glavna tema medija, budući da je uključivao bočice sa krvlju, konzumiranje nedozvoljenih supstanci i čudne dokaze ljubavi.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
Drew Barrymore

Junakinja filma Never Been Kissed je prošla kroz tri razvoda, a najskoriji je finaliziran prošle godine. Tada je izjavila da, iako se rastala od Willa Kopelmana, ona i njen bivši suprug su u prijateljskim odnosima i zajedno će podizati svoja dva deteta. Pre 4-godišnjeg braka sa Willom, Drew je imala dva braka koji su trajali po samo godinu dana, sa Jeremy Thomasom Tomom Greenom.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
Christie Brinkley

Bivša manekenka, koja i u svojoj sedmoj deceniji ostavlja bez daha besprekornim fizičkim izgledom, prošetala je do oltara četiri puta. Nakon poslednjeg razvoda od Petera Cooka (zajedno su bili 12 godina), Christie je izjavila da nema nameru da se opet udaje. Oni zajedno imaju ćerku Sailor, a pre njega je bila u braku sa Jean-Francois Allauxom (8 godina), Billy Joelom (9 godina), sa kojim deli ćerku Alexu, i Richard Taubmanom (godinu dana), sa kim ima sina Jacka.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
Jennifer Lopez

Prvi brak lepe pevačice je bio sa producentom Ojani Noom i trajao je svega godinu dana. Nedugo nakon razvoda, upoznala je plesača Cris Judda, za koga se udala tri godine kasnije, a u braku su ostali dve godine. Usledila je veridba sa glumcem Benom Affleckom, koju je raskinula kako bi se udala za Marc Anthonyja. Oni su 2008. pozdravili blizance Maxa Emmu, ali su par godina kasnije odlučili da se rastanu. Sa Marcom je ostala u odličnim odnosima, a u poslednje vreme sve više vremena provode zajedno. Od 2011. do 2016. je bila u ozbiljnoj vezi sa plesačem Casperom Smartom, od koga je starija 18 godina.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
Charlie Sheen

Kao i njegov lik u seriji Dva i po muškarca, i Charlie je živeo razuzdanim životom i uvek je bio okružen lepoticama. Ipak, tri puta je odlučio da se okuša kao porodični čovek, što se nije najslavnije završilo – svaka od njegovih bivših žena je imala šta da kaže o bivšem supružniku, a većina tih stvari nisu bile nimalo laskave. U braku sa Donnom Peele je izdržao svega godinu dana, ali je zato tada jedna od najlepših žena sveta, Denise Richards, uspela da ga zadrži kraj sebe četiri godine, a dobili su i dvoje dece, Sama Lolu. Poslednji pokušaj je bila Brooke Mueller, od koje se razveo 2011. godine i od tada nisu u najboljim odnosima, uprkos činjenici da zajedno imaju blizance, Maxa Boba.

(foto: WENN)
(foto: WENN)
Pamela Anderson

Iako je njen brak sa Tommy Leejem trajao samo tri godine, oni su se venčali kada je plavušina popularnost bila na vrhuncu, pa mediji nisu mogli da ih se zasite. Zajedno imaju dva sina, Brandona Dylana. Par godina kasnije, Pamela je pokušala ponovo sa Kid Rockom, ali su uspeli da istraju samo godinu dana. Ništa duže nije ostala ni u braku sa Rick Salomonom, od koga se razvela 2008. godine, ali za koga se ponovo udala godinama kasnije, da bi se nedugo nakon toga ponovo razveli.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Iako su pojedine zvezde izjavile da se više neće okušavati u bračnoj zajednici, sigurni smo da bi mnogi promenili odluku, ako bi mislili da su ovoga puta naišli na ‘gospodina/gospođu pravog/u’ a najbolji primer za to su George Clooney, koji je rekao da nikada neće stupiti u brak ili imati decu, a sada on i njegova supruga Amal očekuju blizance, i Ryan Reynlods koji je, nakon kraha sa Scarlett Johansson, izjavio da nema nameru da se ikada više ženi, ali se predomislio kada je upoznao Blake Lively, sa kojom ima dve preslatke devojčice, a 2016. godine su proglašeni i za selebriti par godine.

Oni su promenili svoju odluku (foto: WENN)
Oni su promenili svoju odluku (foto: WENN)

POSLEDNJE VESTI