Search
Close this search box.

Osim Nataše Bekvalac i pobednik ‘Zvezda Granda’ u novoj predstavi

Nataša je nova Draga Mašin (foto: Instagram.com/bekvalceva)

Vest da će Nataša Bekvalac igrati Dragu Mašin u predstavi Tajna Crne ruke izazvala je brojne negativne komentare glumaca u našoj zemlji, ali reditelj Ljubiša Ristić nije želeo samo jednu muzičku zvezdu u komadu. Otkrio je ko će igrati vođu organizacije koja je izvršila atentat na kraljevski par.

Kako prenosi Blic, pobednik takmičenja Zvezde Granda 2007. godine Dušan Svilar, igraće ulogu Dragutina -Dimitrijevića – Apisa.

Dušan kao pukovnik Apis (foto: Facebook/dusansvilarmusic)

„Glavnu ulogu Dragutina Dimitrijevića Apisa, zajedno sa našim vodećim glumcem KPGT-a Lazarom Jovanovim, sprema pobednik Zvezda Granda 2007. godine Dušan Svilar. On je mladić koji je u međuvremenu napustio estradu. Završio je muzičku akademiju, na kojoj tvrde da se 15 godina nije pojavio takav tenor na našem Konzervatorijumu“, rekao je Ristić za Sputnik.rs i dodao:

„On je školovan operski pevač, a ovo će mu biti prva velika uloga na pravoj sceni. Posebno se radujem da jedan tako talentovan mlad čovek, koji sjajno izgleda za tu ulogu i fantastično peva, bude moj đak mesec dana i da ga ja spremim za scenu i glumu“, kaže naš proslavljeni reditelj.

Kako se vama čini izbor Svilara i Bekvalčeve za uloge u ovom pozorišnom komadu?

POSLEDNJE VESTI