Prati nas

Extra

Otkrivamo: Sve o novom odnosu Jennifer Aniston i Brada Pitta

Dok je bio u braku sa Angelinom, bio je prilično izolovan od svojih prijatelja i starih poznanika, ali sada se stvari za Brad Pitta menjaju!

Jennifer Aniston proslavila je svoj pedeseti rođendan u društvu nekih od najvećih imena Holivuda, a na velikoj proslavi našao se i njen bivši partner Brad Pitt. Jedan od izvora bliskom zvezdama tvrdi da su Jen i Brad sve bliži i prisniji iz susreta u susret.

Samo 14 godina nakon što je Holivud doživeo jedan od najvećih raskida u svojoj istoriji, Brad i Jennifer su se ponovo sastali na njenom rođendanu u Los Anđelesu, ispred mnogobrojnih zajedničkih prijatelja, poznanika i porodice.

Kada se tek pojavio pomalo se ustručavao, svi su gledali u njega, ali se kasnije tokom večeri opustio i sve je bilo u najboljem redu. Svi su krenuli da komentarišu ko se pojavio na proslavi. Bila su tu neka od najvećih imena Holivuda poput Georga i Amal Clooney, Kate Hudson, Sandre Bullock, Roberta Downeya, Barbare Streisand, Jona Hamma, Katy Perry, Demi Moore, John Mayera itd” , izjavio je izvor.

Izvor je potom objasnio da su Jen i Brad stupili u kontakt nakon što se rastao od svoje, još uvek zvanične supruge Angeline Jolie 2016. godine.

Jennifer se godinu dana nakon razvela od svog drugog po redu supruga Justina Therouxa. 

Brad je želeo da podrži Jen i da je ispoštuje i pojavio se na proslavi, ne voli da se osvrće na prošlost i voleo bi da su se stvari između njih drugačije završile. Tražio je njen oproštaj pre puno vremena i ona mu je oprostila” odao je izvor.

Prema navodima svedoka, Jennifer je bila oduševljena kada ga je videla. Njih dvoje su navodno pričali desetak minuta i onda se glumica posvetla drugim gostima na zabavi. Svi su nakon toga šaputali i pitali se o čemu je nekadašnji par razgovarao.

Svi su mislili da će mu posvetiti više pažnje i da će čak možda biti uznemirena zbog njegovog dolaska, ali nije bilo tako. Glumici je, prema njihovim rečima, bilo drago što je došao ali je isto tako bila srećna zbog svih ostalih gostiju koji su se pojavili.

Tačka pomirenja u kojoj su Jennifer i Brad progovorili nakon dugo vremena bila je smrt njene majke u 2016. godini.

Brad i Jen dok su još bili u braku!

Jennifer je bilo jako drago što je pozvao, iako se dosta pomučio da nađe njen broj, i bila je oduševljena što joj je pružio podršku i znao koliko joj je to teško palo” , dodao je izvor i objasnio da mu se Jen javila mesecima nakon toga kada je pročitala strašne optužbe koje je prema njemu iznela Angelina na sudu.

Pustila mu je poruku i rekla da će biti svedok i objasniti na sudu njenu stranu priče i to kakvog ga ima u sećanju. Brad joj je odmah odgovorio i od tada su u stlanom kontaktu. Redovno se čuju i dopisuju” , priznao je izvor.

Prema njegovim tvrdnjama, Brad i Jennifer su samo dvoje ljudi koji su proveli životni vek zajedno i to znaju da cene i poštuju.

Prošlo je puno vremena i čini se da su svi zaboravili na dramu koja se dogodila godinama unazad. Istina je da su na zabavi i Brad i Jennifer bili single prvi put nakon što su se razveli, ali za sve one koji se pitaju da li su proslavu napustili zajedno – odgovor je ne.

Izvor je potvrdio da je Brad otišao ranije, ali da ga Jennifer jeste pozvala sutradan i proverila da li je sve bilo u redu i izjavila da se nada da mu je bilo zabavno.

Jennifer je sutradan otišla na snimanje nove serije koja će uskoro izaći i to je njen prvi povratak na TV ekrane nakon serije Prijatelji. Sada kada je napunila pedeset, raduje se da vidi šta joj život sledeće donosi” , dodao je izvor.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top