in

Otkriveno: Evo koga kopira Katy Perry!


Da li Katy kopira FKA Twigs zbog Roberta? (foto: belfasttelegraph)
Da li Katy kopira FKA Twigs zbog Roberta? (foto: belfasttelegraph)

Iako je popularni glumac Robert Pattinson ozvaničio svoju vezu sa pevačicom FKA Twigs, zaprosivši je nakon nekoliko meseci zabavljanja, čini se da je njihova bajkovita romansa počela da udara u brojne prepreke, i sve to zbog Robertove kratke avanture koju je imao sa Katy Perry.

Katy je od svoje Prismatic Wourld Tour odustala i rešila da se fino zabavi na festivalu Coachella, gde se praktično nije razdvajala od glumca, što je njegovoj verenici jako zasmetalo.

Sudeći prema intervjuu, koji je dao izvor blizak pevačici Twigs, saznalo se da ona nije baš oduševljena što je Katy počela da kopira njenu interesantnu frizuru sa uvojcima, koja je njen zaštitni znak još s početka karijere.

Ko ove koga kopira?! (foto: Atrl.net)
Ko koga ovde kopira?! (foto: Atrl.net)

„Talilah je uvek bila nesigurna kada je u pitanju Katy Perry – ona ima mnogo bolju karijeru i zna kako da natera Roberta da joj jede iz ruke. Ali, ovaj put, ona cilja na nešto više, nešto što Talilahu izdvaja od svih drugih. Njen izgled“, izjavio je izvor.

Nije tajna da su Twilight zvezda i Katy imali zajedničku prošlost, ali da je to uvek pevačica negirala. Kada se Robert razdvojio od Kristen Stewart 2013, koja ga je nekoliko puta prevarila sa režiserom, sa kojim je sarađivala, jedino rame za plakanje je mogao da pronađe samo kod Katy Perry.

Dugogodišnji prijatelji i još nešto više! (foto: WENN)
Dugogodišnji prijatelji i još nešto više! (foto: WENN)

A kada je John Mayer ‘otkačio’ autorku hita Roar (i to preko i-mejla), kasnije te godine, spekulisalo se da je odlučila da Roberta izbaci iz svoje prijateljske zone i pokuša nešto više sa njim. Tom prilikom je izvor blizak pevačici izjavio da bi ga ona rado ‘smotala’, ali se boji da to sama sebi prizna.

„Katy je pozvana na venčanje i imaće posebnu ulogu na ceremoniji, iako sama pomisao na to izluđuje FKA Twigs“, pojasanio je izvor, dodajući da je to potpuno opravdano, jer snažno prijateljstvo koje traje već više od sedam godina, nije moguće tako lako prekinuti.

Uživaju u veridbi? (foto: PacificCoastNews)
Uživaju u veridbi? (foto: PacificCoastNews)

Katy i John su se pomirili prošlog meseca, pošto su se rastali nakratko iz nepoznatih razloga, ali Katy i dalje zna da uvek može da se obrati jedinom muškarcu i prijatelju koji je potpuno razume – Robertu!