Prati nas

Vesti

Otkriveno kojom drogom i kako se predozirala Demi Lovato

Tri nedelje nakon predoziranja, otkriveni novi detalji

Skoro mesec dana nakon što je svet obišla strašna vest o predoziranju Demi Lovato, mediji su došli do novih saznanja i detalja koji su se desili tog dana.

Kako pišu strani mediji, 24. jula Demi se rano ujutru vratila kući sa proslave prijatelja Saddle Ranch. Tada je poslala poruku svom dileru, sa kojim je stalno bila u kontaktu još od maja ove godine. Narudžbina je stigla oko 4 sata ujutru. Prema novim saznanjima Demi je tog jutra koristila  fentanil, drogu koja je odgovorna za više od polovine smrti koje su nastale usled predoziranja, uključujući i smrti Prnca, Toma Pettyja i Michaela Jacksona.

Kada je diler primetio da Demi leži nepomična na svom krevetu i da teško diše, pobegao je i ostavio je samu. Pevačicu su pronašli njeni prijatelji oko pola 12, koji su odmah pozvali pomoć. Demi su povratili lekom koji se često koristi za pacijente koji su se predozirali heroinom, zbog čega se u medijima proširila vest da je koristila upravo ovu drogu.

Pevačica je u bolnici ostala pune dve nedelje, a domah po izlasku je otišla na lečenje od zavisnosti u jednoj klinicu u Arizoni.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top