Ova lepotica sutra ulazi na Farmu!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Ova lepotica je od sutra na Farmi (foto: Promo)

Sutra će iz rijalitija Farma izaći jedno od dvoje nominovanih takmičara, Saša Katančić ili Bojana Stamenov, ali će se farmerima pridružiti dvoje novih učesnika.

Na imanju u Lisoviću sutra će stići prošlogodišnji učesnik Pinkovih zveda Semir Džaković, koji je najavio da će pomrsiti konce Gabrijeli Pejčev, a pored njega ulazi manekenka Nikolina Joksimović. Verujemo da muškom delu učesnika neće biti svejedno kada ugledaju Nikolinu, dok će Tamara i Stanija dobiti konkurenciju kada je izgled u pitanju.

Nikolina će pomutiti pamet farmerima (foto: Promo)

Sigurni smo da će na Farmi nakon ulaska lepe manekenke biti jako zanimljivo.

3 Responses

  1. „prošlogodišnji učesnik Pinkovih zveda Semir Džaković, koji je najavio da će pomrsiti konce Gabrijeli Pejčev“ ne razumem, zašto će joj pomrsiti konce, šta ova radi, pa će joj pomrsiti konce?!

  2. Nisu one njoj nikakva konkurencija, ova devojka je prirodno lepa, ko god da je, a njih dve mogu da se pune silikonima do sutra, ne lice ni na sta.

  3. Gabrijela je pre ulaska na farmu punila zutu stampu zbog navodne afere i veze sa Semirom. Umalo se covek nije razveo zbog toga. Haos mu je napravio od zivota. E sada da li je nesto bilo izmedju njih ili je ona lagala, ne znam, ali predpostavljam da je lagala dok on ulazi da rascisti stvari izmedju njih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI