Ova pitanja su pokrenula najveće debate u pop kulturi. Na kojoj si ti strani?

U modernoj kulturi je polarizacija postala potpuno ukorenjena stvar, pa tako, umesto da neko ko, na primer, sluša pop muziku voli većinu vodećih pevačica ovog žanra on se obično opredeljuje za jednu i to na štetu drugih. U internet debatama se nižu negativni komentari fan baza jednog pop fenomena na račun drugog i tako unedogled. Pred vama su neke od ličnosti ili događaja koji su obeležili pop kulturu u poslednje dve decenije i razdvojili publiku na dve zaraćene strane. Kojima se vi priklanjate?

Čak je i sama autorka serije romana o Harry Potteru J.K.Rowling izrazila nesigurnost u donošenje prave odluke kada je spojila Rona i Hermionu umesto da je ovu lepu mudricu prepustila dečaku koji je preživeo i tako napravila jedan od najboljih parova u modernoj književnosti.

Šta mislite, da li je Rowlingova napravila grešku?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Tehnološki napredak je učinio da je sve manje crtanih filmova koji su nacrtani, a sve više onih koji su potpuno digitalno stvoreni. Mnogi ostaju verni klasičnom Disneyu i odbijaju da se priklone animiranim filmovima kao što su Minions, Ice Age ili Toy Story.

A ti?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

madonna

Nakon poljupca sa Madonnom na dodeli MTV VMA kada je kraljica popa razmenila nežnosti sa Britney Spears Christinom Aguilerom sukob između fanova ove mlade zvezde, koji je postojao dotad, se znatno zaoštrio. Ne treba smetnuti s uma i činjenicu da je poljubac sa Aguilerom pao u drugi plan jer se režiserima ove dodele nagrada učinilo da je gledaocima bitnija reakcija Justina Timberlakea na poljubac koji je njegova tadašnja devojka razmenila sa Madonnom nego da se uopšte zabeleži poljubac koji je potom usledio sa Christinom.

Koja od ove dve pevačice je tvoj favorit?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

ross rachel

Jedan pogled na gif iznad je sasvim dovoljan za sve koji su gledali Prijatelje.

Da li je Ross pogrešio što je prevario Rachel?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

sex and the city

Moderna bajka o Carrie Bradshaw i njenom ne tako tipičnom princu, gospodinu Zverki, imala je više peripetija i prepreka nego bilo koja priča u kojoj neki kraljević treba da se bori protiv aždaja ili da budi uspavane lepotice iz stogodišnjeg sna. Ova moderna princeza je morala sama da dopre do svog princa i uveri ga da je ona ta prava za njega. Zbog dugotrajnosti ovog natezanja mnogi fanovi serije Seks i grad nisu bili baš oduševljeni što je atraktivna kolumnistkinja završila sa neodlučnim biznismenom.

Da li je serija imala dobar kraj?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

twilight

Još jedno blic pitanje za koje nije potrebno mnogo uvoda. Ljubitelji Sumrak sage će znati zašto.

Ja sam...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

taylor swift

Katy Perry vs. Taylor SwiftSukob koji nikada nije postao eksplicitan, ali su ga obe pevačice podgrevale dvosmislenim tvitovima ili izjavama u novinama. Sve je, navodno, počelo nakon što je Katy pokušala da sabotira Taylorinu turneju tako što je angažovala njene igrače za svoje koncerte. Njoj je, navodno, i posvećena pesma Bad Blood. To je bilo sasvim dovoljno da se naprave dva tabora.

Na čijoj si strani?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

gaga madonna

Još jedan cat fight. Madonna vs. Lady GagaKada se pre 6 godina na muzičkoj sceni pojavila Lady Gaga mnogi su primetili sličnost između ove dve pevačice, ali ni naznaka novog rata između fan baza nije bilo jer je Gaga isticala Madonnu kao jednu od svojih najvećih inspiracija, dok je Madonna vodila ćerku na koncerte mlađe koleginice i na sva usta je hvalila kao pojavu čija joj se energija veoma dopada. Međutim, ista ta energija prestala je da joj se dopada kada je izdala novi album koji nije tako sjajno prošao na top listama, a mediji su je optuživali da je pala pod Gagin uticaj. Tada kreću Madonnine otvorene prozivke o kopiranju, dok će Gaga na istaći da nikada neće pevati na playback jer je to nepoštovanje publike, u čemu su mnogi prepoznali kraljicu popa.

Ko je, po tvom mišljenju, bolji?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

angelina-jolie-jennifer-aniston

Angelina Jolie je kriva za kraj jedne od najlepših modernih bajki u koje smo voleli da verujemo jer je Brad Pitt ostavio Jennifer Aniston nakon što je upoznao ovu lepoticu i time dokazao da u Holivudu ništa nije večno čak i kada izgleda savršeno spolja.

Ja sam...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

titanic

I poslednje, ali nikako manje bitno.

Zar, zaista, na tim vratima nije bilo mesta i za Jacka?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Povezane vesti

Back to Top