Ovako je Sarah Jessica Parker čestitala rođendan Kim Cattrall


Tokom snimanja su kružile glasine da dve glavne glumice nisu u dobrim odnosima (foto: Fanpop)
Tokom snimanja su kružile glasine da dve glavne glumice nisu u dobrim odnosima (foto: Fanpop)

Serija Seks  i grad završena je pre 12 godina, ali se i dalje pamte citati neponovljive Carrie Bradshaw i njene tri prijateljice. Međutim, uporedo sa serijom, kružile su glasine da glavne junakinje nisu u tako sjajnim odnosima kada se kamere ugase.

Sarah Jessica Parker je juče na te tračeve stavila tačku kada je dirljivom porukom na Instagramu poželela srećan 60. rođendan čuvenoj Samanthi Jones, odnosno Kim Cattrall.

„Srećan rođendan, divnoj Kim Cattrall.  Šaljem ti ljubav i sve najbolje u proslavi sjajnog, veselog, zdravog i avanturama ispunjenog rođendana. Tvoja stara prijateljica, kolegenica u pravljenju gluposti i ‘sestra’. SJ xxx“, stoji u poruci Parkerove.

I Willie Garson, koji je tumačio ulogu Stanforda Blatcha, je putem Instagrama čestitao nekadašnjoj kolegenici jubilarni rođendan. „Srećan rođendan glamuroznoj Kim Cattrall. Volim te, dušo“, napisao je on pored fotografije plavokose glumice.

Avanture četiri prijateljice i dalje se rado gledaju (foto: Fanpop)
Avanture četiri prijateljice i dalje se rado gledaju (foto: Fanpop)

Tokom snimanja šest sezona HBO-ove hit serije stalno se šuškalo o tome da se Sarah i Kim ne podnose, a razlog netrpeljivosti je, navodno, bio honorar. Jessica Parker je bila više plaćena od svojih drugih kolegenica, zbog čega se par puta sukobila sa Kim. Obe glumice su glasine o svađama demantovale, iako je Parker priznala da se nisu uvek najbolje slagale.