Ove holivudske lepotice su sa Balkana!

Coco T
One su poreklom sa Balkana   Holivud je pun lepotica, koje svakodnevno pune stranice tabloida i čiji privatni život je predmet interesovanja selebriti portala. Neke od njih su poreklom sa Balkana – Srbija, Kosovo, Hrvatska, Makedonija… Pročitajte odakle vuku poreklo ove holivudske lepotice.
  Ukoliko niste čuli za starletu Coco, suprugu repera Ice Tija, onda definitivno ne provodite dovoljno vremena na internetu. Obline plavokose Coco predmet su interesovanja miliona ljudi širom sveta. Ipak, malo njih zna da je Coco ni manje ni više nego srpskog porekla. „Moji baka i deka su iz Jugoslavije“, rekla je u jednom intervju Coco, a brojni američki portali pišu da su joj baka i deka upravo iz Srbije.
Shakira
  Kolumbijska zvezda Shakira takođe ima balkanske korene. Naime, njen otac William Mebarak Chadid poreklom je pola Libanac, pola Makedonac. Taj podatak može se pročitati na mnogim uglednim svetskim sajtovima, a Guardian je samo jedan od njih.
Denise Richards
  Bivša supruga problematičnog Charlie Sheena, Denise Richards, s jedne strane vuče hrvatske i velške korene, a s druge francuske i nemačke.
Gabrijela Spanić
  Zvezda latino-američkih sapunica Gabriela Spanić, preko dede vuče korene iz Hrvatske. Glumica je svojevremeno posetila Hrvatsku, ali i Srbiju, nastupivši u Grand showu.
Milla Jovovich
  Prelepa Milla Jovovich ima korene s Balkana, kao što joj i samo prezime govori. Naime, njen otac Bogdan Jovovich bio je doktor u Kijevu, gde je upoznao njenu majku, rusku glumicu Galinu. Roditelji lepe glumice emigrirali su u Ameriku, gde su radili kao kućni pomoćnici kod redatelja Briana De Palme. Prema nekim izvorima Milla vuče korene sa Kosova, dok je prema drugim njeno poreklo crnogorsko.
Rita Ora
  Rita Ora, rođena je u Prištini 1990. godine, a s roditeljima je izbegla u London kad je imala samo godinu dana. Pevačica je prošle godine na Kosovu snimila i spot za pesmu Shine Ya Light. [poll id=“556″]
Izvor vesti Foto: Imdb.com, Style.mtv.com

POSLEDNJE VESTI