Ovo je nova devojka Ivana Ivanovića

(foto: Instagram/veceivan)
(foto: Instagram/veceivan)

Popularni voditelj Ivan Ivanović je već pola godine u tajnoj vezi. Iako je svoju dragu hteo da sakrije od očiju javnosti, tajna je ipak isplivala na videlo.

U pitanju je 12 godina mlađa devojka iz Topole pod imenom Anja. Nju su njegovi pratioci na društvenim mrežama imali priliku da upoznaju još pre 5 meseci, kada je voditelj postavio fotografiju svoje devojke na Instagramu, dok je ona slavila rođendan u njegovom restoranu.

“Ivan se zaljubio, to vam garantujem! Posle dugog lutanja nakon raspada braka sa Zoricom, uspeo je da nađe svoj mir uz plavokosu lepoticu Anju. Zajedno su negde od marta, aprila, tako nešto. Ona se kreće u nekom širem društvu koje poznaje Ivanovića, tako su se upoznali, i Ivanu se odmah dopala. Vrlo brzo su ušli u ozbiljnu vezu, jer Anja je ozbiljna i pametna devojka, završila je fakultet, radi u kompaniji NIS. Odlepio je jer joj se, pre svega, dugo udvarao, što svakom muškarcu imponuje. Nju nije interesovalo što je on poznata ličnost, važno joj je bilo kako se ponaša prema njoj, a Ivan je učinio sve da je osvoji, i na kraju je uspeo”, rekao je izvor za Kurir.

 

Ona slavi rodjiš…

A photo posted by @veceivan on

Izvor dodaje i da je voditelj već upoznao njene roditelje: “Početkom oktobra išli su zajedno kod nje u Topolu, upoznala ga je s mamom i tatom. Ostavio je dobar utisak. Ivan je tada posetio i oplenačku berbu grožđa”. Međutim, Ivan još uvek ne želi da komentariše svoj ljubavni život.

Povezane vesti

Back to Top