Search
Close this search box.

Ovo je poslednja uloga Bate Živojinovića

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović preminuo je posle duge i teške bolesti u 83. godini. Poznat je po mnogobrojnim ostvarenjima, a svoju poslednju ulogu odigrao je 2012. godine u filmu Led, kao deda Životije.

Film je premijerno prikazan u oktobru pre 4 godine, a govori o zatiranju korena srpske porodice i nestanku sela u Šumadiji. Led je oduševio domaću publiku, a osvojio je i brojne nagrade na festivalima u inostranstvu.

„Posle dosta neozbiljnih projekata koje sam radio, konačno se pojavio dobar tekst i talentovana mlada rediteljka. Led pruža nadu srpskom filmu“, izjavio je Bata tada za Blic, i dodao: „Na snimanju je bilo pravo stvaralačko druženje i moram priznati da nisam očekivao tolika znanja i umeća tokom rada. Ništa mi nije palo teško, jer je to moj posao. Ako bih rekao da mi je bilo teško, šta mislite kako je bilo ostalom delu ekipe, posebno tehničkom. Ja sam glumac i izabrao sam ovaj posao da obavljam, tako da ništa nije prenapo**o.  Mislim da će Led biti pravo iznenađenje svima koji ga budu gledali. On je, po meni, značajan projekat i jedva čekam da ga pogledam“.

Trejler za film možete pogledati ovde:

POSLEDNJE VESTI