Ovo je pravi razlog zbog kog Ljiljana Blagojević pljuje TLZP

(foto: facebook, prva.rs, story)
(foto: facebook, prva.rs, story) Posle prve emitovane epizode nove sezone popularnog šoua Tvoje lice zvuči poznato, Ljiljana Blagojević se oglasila na društvenim mrežama negativno komentarišući šou. Prema najnovijim saznanjima pretpostavlja se se da je Ljiljana verovatno besna što su producenti umesto njene ćerke Kaline Kovačević odabrali druge poznate ličnosti.
Naime, iznervirani negativnim stavom glumice, produkcija je objavila snimak sa kastinga na kome možemo da vidimo Kalinu Kovačević. Mlada glumica je imitirala Aleksandru Radović, izvodeći njenu pesmu Kao so u moru, prenosi Kurir. Ona, međutim, nije uspela da sebi obezbedi učešće u takmičenju. Kalina na kastingu (foto: Screenshot) Ni Ljiljana ni Kalina se nisu javile novinarima kako bi potvrdile ili demantovale ove navode. Šta mislite, da li bi se mlada glumica snašla u poznatom šou?

2 Responses

  1. Pa kako da komentarisemo kad nema videa nego samo njena slika a i ona je upitna gde je slikana ???

  2. Ova slika ne govori nista, ovo moze da bude slika sa fotosutinga, sa kastinga za bilo sta, gde je video? Ovakvu glupost je mogao svako da neprovereno napise.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI