Glumica Ljiljana Blagojević: TLZP je zaglupljivanje naroda!

Ljiljana Blagojevic protiv TLZP-a ( facebook, prva.rs, story )
Ljiljana Blagojevic protiv TLZP-a ( facebook, prva.rs, story )

Glumica Ljiljana Blagojević nedavno je na svom Twitteru objavila status koji se odnosio na šou program Tvoje lice zvuči poznato i tako iznenadila široku javnost, pa i same učesnike tog šoua, od kojih je neki i lično poznaju.

Ljiljana smatra da je to „jeftina zabava i da zaglupljuje“, kao i da je to „moglo sa nekim drugim učesnicima, a ovako je sve lakrdija“, prokomentarisala je u par svojih tvitova.

Učesnici su bili vrlo iznenađeni da neko poput glumice koja je takođe javna ličnosta, može da ima takvo mišljenje o jednom humanom šou programu te nisu oklevali da prokomentarišu Ljiljanine tvitove.

Nikola Rokvić, koji je i pobednik prve epizode ovog programa rekao je da Ljiljanu zna kao finu i kulturnu ženu i kako šou nije jeftina zabava već predivna humanitarna priča.

Bogoljub Mitić Đoša, bio je, kao i uvek, bez dlake na jeziku: „Koja to beše? A, supruga od Siniše Kovačevića. Ne znam zašto je to rekla. Možda žena nije dobro pratila. U pozorištu radimo mnogo gore i teže stvari. Meni su rijaliti programi generalno odvratni i nikada nisam pristao da budem u njima, ali ovo je daleko od rijalitija. Ovo je humanitarni šou kroz koji ćemo da pomažemo ljudima. Očigledno da Ljiljana nije upoznata, možda je mislila na ostale rijalitije,“ piše Blic.

Katarina Ostojić Kaya, takođe nije mogla da veruje da glumica tako nešto misli o šouu: „To je najskuplji i najbolji šou i  ovom izjavom ne može da narušiti njegov kredibilitet“.

4 Responses

  1. pa da, sve je danas zaglupljivanje, narod nam je uopsteno glup, ne moze tebe zaglupeti nesto ako ti sam nisi glup… pritom uopste nije glup sou…

  2. Ja volim ovu emisiju, ima raznih takmicara, oni menjaju likove koje imitiraju od emisije do emisije tako da je nekad bolje a nekad losije skinuta imitacija ali se i nasmejem i sto je najbitnije pobednik poklanja novac i to ne jednoj ustanovi vec svake nedelje drugima… Samo da promene sminkere jer maske nisu ni priblizne…A komentar glumice… mozda samo zali sto nju ili njenu cerku nisu pozvali da ucestvuju…

  3. Jeste šou humanitarnog karaktera ali je i zaglupljivanje naraoda, nije pogrešila to što je rekla.

  4. Gospođo Blagojević,sramota.Kako ste vi pojedini glumci bolesno umišljeni likovi a ceo život glumatate
    tuđe živote uz puno omalovažavanje svega što drugi umetnici rade.Pa što se Vi niste prijavili za humanu stvar ,Vi radite samo ako Vas plate

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI