Search
Close this search box.

Pansion Dabić na Zlatiboru: Savršeno mesto za odmor sa porodicom

Ukoliko želite na odmor sa svojom porodicom, da uživate u prirodi i odmorite se, a sve to za vrlo povoljne cene pravi izbor za vas je Smeštaj sa ishranom Dabić na Zlatiboru. Takođe ono što je lepa novost je popust na smeštaj u ovom pansionu u periodu od 10.03 do 25.04. od 15%.
Pogledajte šta vas tamo očekuje. U sklopu ovog objekta nalazi se 6 apartmana i 3 dvokrevetne sobe. Svaka od soba poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, TV uređaj sa satelitskim programom, telefon kao i bežični internet. Apartman
Apartman
Restoran je opremljen za goste pansiona, sa isključivo domaćom kuhinjom, gde gosti mogu birati domaće jelo po želji. Uglavnom su to specijaliteti zlatiborskog kraja. Restoran je rezervisan samo za goste objekta. Takođe mozete uplatiti pun pansion u našem restoranu.
Zlatiborski specijaliteti su ovde obavezni
Detalj iz restorana
Ono što je interesantno za najmlađe to je igraonica, u kojoj se mogu igrati preko celog dana, pa nije ni čudno što se Dabić panision najčešće karakteriše kao prodično odmaralište.
Kutak za decu
Tokom leta, aktivno je veliko dvorište  u kome gosti objekta mogu da se odmore. Takođe u dvorištu se nalaze i igračke za decu a u letnjem periodu i omanji bazen.
Dobrodošli!
Dvorište u kom se uživa kada je lepo vreme
Više informacija, slika i kako doći do njih možete potražiti na njihovom zvaničnom sajtu, a posetite i Facebook stranicu Dabić pansiona.

POSLEDNJE VESTI