Search
Close this search box.

Paris Hilton je zvezda novog dokumentarca!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto:Screenshot)

Starletu i bogatu naslednicu Paris Hilton, uporedili su sa senzacionalnom filmskom zvezdom Marilyn Monroe, budući da je objavljeno da će biti u fokusu novog dokumentarca koji će istražiti njen uticaj na mlade žene.

To je za nju veliki napredak, jer kao rijaliti TV ličnost nije imala  puno uspeha na ekranu još od svog ozloglašenog rijalitija The simple life, koji je otkazan davne 2007. godine.

„Paris Hilton je Marilyn Monroe modernog doba – lepa, ikona, svetski poznata, satkana od masovnih medija i pogrešno shvaćena. Oduševljeni smo da pomognemo Paris da istraži svoje komplikovane odnose sa javnošću, štampom i politikom koje oblikuju našu percepciju savremene javne ličnosti“, izjavili su producenti Don Argott i Sheena Joyce, prema  Variety.

Paris kao Marilyn (foto: Pinterest)

Na mnogo načina Paris je bila preteča, svima poznate starlete, Kim Kardashian, prije svega jer su obe postale ozloglašene širom sveta nakon puštanja u javnost „kućnog“ snimka, potom su obe doživele fijasko nakon pokretanja muzičke karijere, ali uspele su ipak u opojnom svetu rijaliti televizije.

POSLEDNJE VESTI