Paris Hilton: Shvatite da sam odrasla

Paris Hilton kaže da nije glupa plavuša i da je odrasla

Svet se upoznao sa Paris Hilton pre tačno deset godina, kada je ona sa Nicole Ritchie učestvovala u rijaliti programu The Simple Life. Njoj se sada, 10 godina kasnije, nikako ne sviđa njena slika u javnosti.

32-godišnja Paris je unuka osnivača lanca hotela Hilton. S obzirom na to izabrala je da se u životu više okrene provodu i uživanju nego radu, za kojim nema potrebe. Međutim, u javnosti je između ostalog i zato predstavljena kao glupa plavuša, što nju užasava, jer tvrdi da ona to nije.

Hiltonova kaže da je sada okrenuta poslu i da ne izlazi kao ranije, i tvrdi da je njena loša slika u javnosti kreirana od početka poznatog rijaliti programa. ”Producenti rijaliti šoua The Simple Kife od mene su tražili da glumim glupu, bogatu plavušu. Potrudila sam se da to i odglumim. Postoji mnogo neistinih stvari u javnosti o meni. Ljudi su pomislili da sam to ja, nisu shvatili da glumim i ispala sam totalna glupača”– kaže Paris.

Zgodna Amerikanka u vezi je sa 11 godina mlađim Riverom Viiperiem, španskim modelom sa kojim je, kako ona kaže, presrećna. Rekla je da joj je on vratio veru u muškarce i da je veoma zreo, što nju čini pravom srećnicom.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top