Prati nas

Vesti

Pas nema za šta da ga ujede: William Levy na rubu bankrota

Voljeni glumac je upao u velike finansijske probleme

William Levy važi za jednog od najpopularnijih i najvoljenijih latinoameričkih glumaca. Međutim godinama ga nismo gledali u nekoj telenoveli i to zato što je izbegavao uloge u tim serijama i želeo da se posveti Holivudu. A upravo zbog takvog razmišljanja je propao.

Naime, izvor blizak glumcu je za meksičke medije otkrio da je William u velikoj finansijskoj krizi. On već godinama nije dobio adekvatnu ulogu jer mu je ispod časti da glumi u tevenovelama, a ne može da se probije u Holivudu.

‘’Njega pas nema za šta da ujede. Bio je arogantan i mislio je da je ceo svet njegov. Sada mora da proguta ponos i da vidi kako će da zaradi za život. Prolazi kroz težak period i verovatno će morati da se vrati telenovelama’’, rekao je izvor pa dodao:

‘’Stvar je u tome što je razbacivao novac dok je bio na vrhuncu karijere. Nakon što se proslavio u Meksiku, došao je u Majami i dao sebi luksuz da odbija uloge. Nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je holivudke filmove. Stidi se svoje glume u serijama. Smatra ih mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina je želeo da se probije u Holivudu, ali je shvatio da lepotana poput njega ima puno. Igrao je u projektima koji su prošli nezapažano’’, kaže izvor.

On dodaje i da mu je pre dve godine zaplenjena kuća u kojoj je živeo zbog duga od 15 miliona pezosa, pa dodaje da su mu automobili najveće blago.

‘’Njih još nije izgubio. Mislim da to ne bi podneo. Njegova četiri automobila vrede 40 miliona pezosa’’, rekao je izvor za kraj.

3 komentara

3 Comments

 1. Ranjeni orao

  02. 04. 2018. at 17:30

  Dacu ti 100e da mi po*ušiš…pa ti razmisli :)

 2. Ana

  02. 04. 2018. at 22:05

  Najzapazeniju filmsku ulogu je imao u Resident Evil-u, a to sto pisu da je bankrotirao i da su mu konfiskovali kucu nije istina, skoro je banci vratio dva luksuzna automobila i kupio Rols-Rojsa, a novinari su pomislili da mu banka oduzima imovinu.

 3. ksendza

  03. 04. 2018. at 04:27

  Ovaj lik je samo bio poznat po misicima, prevarama i uobrazenosti. Tamo neke 2009/10 sam ga pratila al mi se zgadio

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top