Prati nas

Vesti

Pattinson živi kod Katy Perry?

Prijatelji, cimeri ili nešto više od toga?

 

Kristen Stewart očajnički pokušava da ponovo osvoji srce svog bivšeg dečka Robert Pattinsona, ali ukoliko se saznanja američkih tabloida ispostave kao istinita, mala je verovatnoća da će njih dvoje ponovo biti zajedno.

Naime, od raskida sa Kristen, Rob sve više vremena provodi sa pevačicom Kety Perry. Bili su zajedno na nekoliko putovanja, viđeni su u noćnom provodu, upali su zajedno na venčanje, a prema rečima neimenovanog izvora sada i žive zajedno!

Navodno je glumca Twilight sage proteklu nedelju proveo u domu pevačice. Njih dvoje navodno toliko uživaju u prijateljskom druženju da se bukvalno ne odvajaju jedno od drugog.

“Oni su samo dobri prijatelji. Poslednjih dana sve više vremena provode zajedno”, izjavio je izvor blizak glumcu, koji se nedavno iselio iz apartmana koji je delio sa svojom bivšom devojkom.

F.Y./Tracara.com
Foto: Posh24.com

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Bla

  13. 06. 2013. at 09:48

  Ni ne treba da bude sa Kristen Stewart odvratna je.Mislim da bi bili slatki par sa obzirom da je Katy bila sa sve starim,dugokosim muskarcima,robert je dobar za nju

 2. Sr

  13. 06. 2013. at 10:46

  Pa samo se doselio kod drugarice nakon raskida! :0

 3. ikaccc

  13. 06. 2013. at 13:54

  dosao je da se malo odmori od kamenog kipa i zasluzuje bolje od one male.Kristen Stewart je izgledala lepo u filmovima ali u stvarnosti kao groblje

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top