Search
Close this search box.

PCA: Taylor Swift ponovo prekinuta na sceni!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sinoć su u Los Anđelesu dodeljene nagrade People Choice Awards, a Taylor Swift je ponovo prekinuta na sceni!

Voditeljka ceremonija Olivia Munn smatrala je da će biti simpatično prisetiti se trenutka kada je Kanye West prekinuo kantri zvezdu tokom njenog pobedničkog govora na jednoj od prethodnih MTV dodela nagrada. Taylor, koja je dobila nagradu za Omiljenog kantri izvođača, samo se nasmejala i rekla „Ovo mi se uvek dogodi“.

Višestruki dobitnici

Pobednici večeri – slobodno možemo tako reći, jeste ekipa filma Igre gladi. Oni su pokupili pet nagrada, uključujući onaj za omiljeni film, omiljeni akcioni film, omiljenu filmsku franšizu, dok su glumci Jennifer Lawrence, Chris Hutcherson i Liam Hemsworth po glasovima publike imali najbolju hemiju na ekranu. Jennifer je osvojila i titulu omiljene glumice a proglašena je i za lice heroizma.

Katy Perry

Katy Perry je osvojila tri nagrade, kao omiljena pevačica i pop izvođač, a njen spot Part Of Me, proglašen je za omiljeni.

Ostale nagrade otišle su u ruke Robert Downey Jr. (omiljeni filmski glumac,) Emme Watson (omiljena filmska glumica u drami,) bendu The Wanted (omiljeni novi izvođač.) Ellen Popmeo i Nathan Fillion osvojili su nagrade za omiljene glumce u dramskoj seriji, dok su Adam Sandler i Jennifer Aniston proglašeni omiljenim glumcima u komediji. Maroon 5 je proglašen za omiljeni band.

Oni su najbolji novi izvođači

Komičarka Ellen DeGeneres 13. put je kući ponela nagradu za najbolji dnevni tok šou. „Godina je 2013, ovo je moja 13. People’s Choice Awards nagrada. Baš kao što su Maje predvidele,“ našalila se ona.

Sandra Bullock je prva dobitnica nagrade Omiljeni humanitarac. Ona je dobila nagradu za svoja filantropska zalaganja, kao i za pomoć školi Warren Easton u Nju Orleansu nakon uragana Katrina.

Najveći humanitarac

Ceremoniju je vodila glumica iz serije Štreberi, Kaley Cuoco, drugu godinu za redom, a nastupali su Alicia Keys, Jason Aldean i Christina Aguilera.

Jennifer Aniston – omiljena u komedijama
Emma Watson
Christina Aguilera je imala zapažen nastup
Maroon 5
Robert Downey Jr
P.Ž./Tračara
Foto: Billboard.com, AZStarnet.com

POSLEDNJE VESTI