in

Pevač „Grand“ produkcije izvršio samoubistvo

Dragiša Mitić Gile se obesio u rodnom mestu

Foto: YouTube

Pevač “Grand” produkcije Dragiša Mitić Gile, danas je izvršio samoubistvo u Titelu, prenose mediji.

Tragedija se navodno dogodila u njegovom rodnom mestu, kada se folker obesio iz, za sada, nepoznatih razloga.

Po komšiluku kruže priče da je on zapao u ozbiljne dugove iz kojih nije pronašao izlaz. Telo su pronašli njegovi bližnji, a prijatelji se nisu javljali na broj telefona naše redakcije.

Pevač je inače poslednjih pet godina snimao pesme za “Grand” produkciju, i bio je veoma cenjen među svojom branšom. Bio je poznat po specifičnoj boji glasa, a najviše je bio angažovan za rad na privatnim veseljima.

Ko je bio Dragiša Mitić Gile?

Folker se muzikom bavi dve decenije, a 2015. godine započeo je saradnju sa „Grand“ produkcijom gde je izdao jednu pesmu. On se nije eksponirao u medijima, te se pojavio samo u tri emisije do sad. Najviše je bio angažovan na privatnim veseljima, na kojima se i proslavio pevanjem pesama svojih starijih kolega.

Njegovo poslednje gostovaje bilo je u emisiji “Grand magazin”, gde je pored nastupa otkrio i neke stvari o sebi.

“Dolazim iz Knića kod Titela. Svaki kraj ima nešto svoje, postoje lokalne pesme. Pronalazim se u pesmama koje pevam, ali publika je ta koja diktira tempo. Što se tiče pesme volim da je veselija. Za Grand sam počeo da snimam 2015 godine, a u ovom poslu sam 20 godina, tako da imam staža. Što mi kažemo, najviše tezgarim na svadbama i veseljima, po kraju gde živim, Beograd normalno. Radim i preko, u Austriji”, rekao je tada pevač i dodao da je muzika njegov san od malih nogu.