Pevač se oglasio: Darko Lazić oterao trudnu devojku iz kuće?

Pevač Darko Lazić, koji za manje od mesec dana treba da postane otac drugi put, ostavio je verenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mesecu trudnoće.

Prema saznanjima, Marina već mesec dana boravi u porodičnoj kući u Pećincima nakon što joj je Darko saopštio da ne planira da se ženi nego samo da prizna dete. Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice između njih nastale su nakon njegovog napuštanja bolnice i ponovnih izlazaka, tokom kojih je konzumirao alkohol, što je Gagićevu doslovce izluđivalo.

„Marina već mesec dana živi kod roditelja u Pećincima. Nakon poslednje svađe skupila je stvari i vratila se kod svojih. Ona više nije mogla da izdrži da se Darko vraća kući pijan nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da je njihovom detetu potreban zdrav otac, koji će da brine o njima, a ne pijanac“, objašnjava izvor i nastavlja:

„Na sve to je poludela kada je ponovo seo u auto i taj dan je izbila velika svađa među njima. On joj je tokom svađe rekao da kupi stvari i ide iz kuće pošto svakako ne planira da se ženi, ali će dete da prizna“, rekao je izvor.

Darko je potvrdio navode da ne živi sa Marinom, ali tvrdi da će u budućnosti biti pod istim krovom.

„Tačno je da Marina živi kod svojih roditelja, kod mojih dolazi preko dana, budemo tu zajedno. Planiramo kada zvršim kuću da se preselimo i da živimo zajedno“, rekao je Lazić.

POSLEDNJE VESTI