in ,

Pevačica smuvala košarkaša: Njegova porodica u panici, tvrdi da ona nije za njega


U poslednjih nekoliko dana svi mediji bruje o vezi Teodore Džehverović i seksi košarkaša Nina Čelebića, međutim, njegovi najbliži im ne daju podršku jer ne žele pevačicu za snajku.

Njih dvoje su, inače, odale fotke na Instagramu, tačnije Ninove tetovaže koje se vide i kod njega i kod nje na objavama, a takođe su se istovremeno čekirali na istim mestima, pa nije bilo teško da svi shvate da su zajedno.

Inače, priča se da je Teodora sa Ninom varala i Anđela Rankovića, tako da nas uopšte ne čudi što naši izvori tvrde da porodica košarkaša ne prihvata tu vezu.

View this post on Instagram

A post shared by ! N I N O C E L E B I C (@ninocelebic) on

„Nino je pre pet godina bio sa fitnes instruktorkom Ana Marijom Žujović, koja je poznata kao i Teodora, i ta veza je pukla. Zato mu njegovi najbliži i kažu da mu veza sa pevačicom ne treba”, priča izvor.

„Plaše se da će biti ljubomoran, da će ih pratiti mediji i tračevi i prosto nisu za to… Više bi voleli da se to u startu prekine, međutim, sve je to na Ninu i Teodori… A da li će im ljubav opstati… Pa videćemo, ako je prava, hoće verovatno”, završava izvor.