Phoebe Buffay je, konačno, uspela! Otpevala je ‘Smelly cat’ sa zvezdom godine!

It’s not yoooour fault… (foto: Screenshot)

Taylor Swift je, bez sumnje, zvezda koja je obeležila tekuću godinu svojim albumom 1989, koji je samo u toku prve nedelje prodat u preko milion primeraka, a za manje od godinu dana je dostigao cifru od preko 8 miliona. Turneja koja prati 5. album ove zvezde, takođe, obara brojne rekorde, a ostaće upamćena i po brojnim svetskim zvezdama koje su joj se pridružile na sceni.

Nakon što su svoju koleginici podržali Nick Jonas, Kendall Jenner, Lorde, Jason Derulo, Julia Roberts i mnogi drugi, na jednom od nedavno održanih losanđeleskih koncerata pridružili su joj se i Selena Gomez Justin Timberlake.

Kao da to nije bilo dovoljno Swiftova je sve začudila najavom nepoznate pevačice. “Ona je svirala samo u jednom kafiću dosad, tako da budite blagonakloni prema njoj.”

Međutim, kada je na scenu ušetala Lisa Kudrow ponovo u ulozi svog života Phoebe Buffay iz sitkoma Prijatelji 20.000 fanova je palo u trans.

Njih dve su, naravno, izvele čuveni hit Smelly cat, a pritom je Lisa, tj. Phoebe sve vreme davala Taylor lekcije pevanja. Pogledajte kako je izgledao ovaj legendarni momenat.

Povezane vesti

Back to Top