Search
Close this search box.

Piers Morgan i Madonna zaratili na Twitteru zbog fotke polnog organa

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Madonna žestoko protiv Trampa..(foto: Instagram/madonna) Izbor Donalda Trumpa za predsednika Amerike izazvao je oprečna mišljenja, a negodovanjem i revoltom posebno je dočekan od strane zvezdi Holivuda.
Do koje mere su nezadovoljni njegovim imenovanjem za prvog čoveka Bele kuće, pokazuje oraganizovanje protestnog marša koji će biti održan u subotu, 21. januara, pod nazivom Million Women March, a kome će se pridružiti i mnoge pripadnice holivudskog džet seta.

Jedna od njih je i Madonna, koja je i ovog puta otišla ‘korak dalje’ , a kako to ovoj ekscentričnoj i kontroverznoj pop divi i priliči, iskazala svoju podršku ovom skupu objavljujući provokativnu fotku na Twitteru. Na njoj je prikazana intimna frizura pubičnog područja žene oblikovana kao logo jednog poznatog brenda.

„Just do it!“ (Samo uradi to!), napisala je Madonna ispod fotografije i dodala: „Milionski marš žena!! Budi tamo!“

Na ovo je reagovao i britanski voditelj Piers Morgan koji je nakon pevačicine objave, na Twitteru odgovorio: „Upravo sam bacio svoj doručak“. Piersa je ovaj znak podrške maršu protiv Trumpa posebno uvredio, što ne iznenađuje imajući u vidu da se nekoliko puta izjasnio kao Donaldov pristalica i pružio mu podršku na izborima.

Ova fotka izazvala je različite reakcije, pa dok su neki tvitovali – „Eto zašto te volim, kraljice“, drugi su bili manje impresionirani ovim gestom, te kraljici popa poručili da odraste i prestane da na taj način privlači pažnju.

Podsetimo, Madonna je nedavno za Harper’s Bazaar objasnila kako se oseća otkako je Trump postao predsednik i da je to za nju pravi horor te da se ujutru budi sa mučnim osećajem: „Svakog jutra se tako osećam, probudim se pa pomislim: ‘Stani sekund. Pa Donald Trump je predsednik. To nije ružan san. Zaista se dešava.'“

Čini se da se tek možemo očekivati pevačicine proteste povodom novonastale političke situacije.

POSLEDNJE VESTI