Pijana Jessica Simpson ponovo u akciji

Dakle, splavovi su Meka i Medina! (foto: TMZ)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dakle, splavovi su Meka i Medina! (foto: TMZ)

Kada je u pitanju dobra žurka, popularna američka pevačica i glumica Jessica Simpson ima samo jedno pravilo – udri čvrsto do kraja ili odlazi kući.

Starleta, čije je buntovno i nastabilno stanje zabrinulo njene kolege, prijatelje i rodbinu, uslikana je početkom ovog meseca u pijanom stanju (zar opet?) u klubu The Sayers u Holivudu, i to u pratnji njenog muža Erica Johnsona, koji nije smeo da rizikuje da je pusti samu da dođe do kola.

„Imate ljude koji vole malo da popiju, zatim pijane ljude i one koji se oleše kao letva – e, tako je izgledala Jessica te večeri“, kaže jedan od očevidaca. „Toliko je bila ušikana da je jedva stajala mogla da gleda, a njene noge su se toliko tresle i jedva dodirivale tlo, kao da gledate Bambija na ledu. Hvala Bogu pa ju je Eric držao i pomogao da dođe do kola, inače ne bi uspela sama nikako.“

Samo napred Jess, nećeš pasti! (foto: x17online)
Samo napred Jess, nećeš pasti! (foto: x17online)

Nažalost, Jessicino sećanje sigurno nije bilo sjajno te večeri, pa neće moći da proceni u kakvom je stanju bila, ali su zato bili tu paparaci koji su zabeležili svaki njen pokret.

Pa čak i kada je ušla u vozilo, nije mogla da se sabere i veže svoj pojas, a mučila se i da zadrži vino u sebi i ne izbaci ga napolje od silne mučnine.

„Delovala je kao da će se ispovraćati. Usta su joj bila puna vina, pa se mučila da ga proguta nekoliko minuta. Uopšte ne zavidim ljudima koji moraju da se voze kolima sa njom“, rekao je još od prisutnih.

POSLEDNJE VESTI