Prati nas

Vesti

Po ugledu na Kardashianke: Nataša Bekvalac snima rijaliti sa sestrama?

Kako bi pomogla sestričini Zoi, pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da snimi svoju rijaliti seriju, po ugledu na Kardashian porodicu. U ovom projektu će navodno učestovati Zoi i sestre Kristina i Dragana.

Prema saznanjima jednog dnevnog lista, rijaliti će početi da se snima krajem avgusta, a sve epizode će biti dostupne na YouTubu.

“Nata je nedavno imala sastanak sa producentima. Za početak su se dogovorili za snimanje 12 epizoda rijalitija čiji je radni naziv U korak sa Bekvalčevima. To će zapravo biti srpska verzija poznatog rijalitija U korak sa Kardashijanovima, otkrio je izvor za Informer, pa dodaje:

“Bekvalčeva je na početku bila skeptična jer nije želela da dobije etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na nagovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja s obzirom da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svetlo jer je već imala iskustvo u rijalitiju. Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje”, priča izvor.

Poznata pevačica je navodno imala samo jedan uslov:

“Ona je tražila da se ni u jednom kadru ne vide njene ćerkice Hana i Katja, što je organizator rijalitija Nedeljko Kiš, koji je pevačicin blizak prijatelj, prihvatio. Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta”, rekao je izvor.

 

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top