Search
Close this search box.

Kajmakoski namestio pobedu, policija privela troje ljudi!

Daniel brani boje Makedonske zastave na predstojećem Eurosongu. (foto: XF)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Daniel brani boje makedonske zastave na predstojećem Eurosongu. (foto: XF)

UPDATE: Daniel Kajmakoski pobedio je na festivalu u Skoplju i postao predstavnik Makedonije na Evroviziji 2015. u Beču, ali je priča o nameštanju glasova dovela do policijske istrage, piše Kurir.

Naime, policija u Skoplju privela je na informativni razgovor troje od četvoro osumnjičenih, zbog organizovanja i sprovođenja prevare telefonskim glasanjem na Skopskom festivalu, na kome je izabran makedonski predstavnik za Evroviziju 2015, saopštio je makedonski MUP. Četvrti osumnjičeni nije priveden jer se nalazi u inostranstvu.

Svi osumnjičeni branili su se ćutanjem, posle informativnog razgovora su oslobođeni, a najavljeno je da će protiv njih naknadno biti podneta krivična prijava.

„Organizatori su me pozvali na takmičenje i nemam potrebe da nameštam glasove publike. Niko iz mog tima čak nije poslao SMS. Za optužbe smo saznali iz medija. Očekujem da se policija oglasi i videćemo šta će se dogoditi“, rekao je Daniel.

14.11.2014 00:55 Pobednik prvog regionalnog X Factora, Daniel Kajmakoski ima tu čast da predstavlja Makedoniju na Evroviziji 2015. godine u Austriji!

Kajmakoski je odneo ubedljivu pobedu na nacionalnom izboru za predstavnika Makedonije održanom u Skoplju. Od ukupno 20 numera, njegova pesma Esenski Lisja (Jesenje lišće) je osvojila srca publike.

Pevač se raduje učešću na Evroviziji, a posebno je zanimljivo to što je živeo u Beču pre nego što se prijavio za učešće u X Factoru.

Preslušajte kako zvuči evrovizijska pesma Makedonije!

https://www.youtube.com/watch?v=VTGvhWJaKn4

POSLEDNJE VESTI