Search
Close this search box.

Novi spekatkl u TLZP: Prince, Crhristina i Louis zajedno na sceni

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Đoša kao legendarni Louis (foto: Prva)

Ako je sudeći po promotivnim fotografijama, u  nedelju nas očekuje još jedna spektakularna epizoda humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato.

Danijelu su se na bini pridružili Željko i Vlado (foto: Prva)

Još smo u X Faktoru navikli na stroge i pravične kometare Željka Joksimovića na račun takmičara, pa sumnjamo da će ovog puta kao gostujući član žirija štedeti kolege i druge javne ličnosti koji će se predstaviti u ovonedeljnoj emisiji.

Nikola kao Xtina (foto: Prva)
Nikola kao Xtina (foto: Prva)

Danijel Kajmakoski će izmamiti suze nastupom nedavno preminule zvezde pop muzike Princea, a sa njim će se na sceni pojaviti momci iz žirija – Vlado Georgiev i Željko Joksimović. Halid Muslimović se mnogo namučio u pripremi Prljavog plesa sa Suzanom, tako da će biti interesantno videti kako će da zaigra kao Patrick Swayze sa Mančićevom u ulozi njegove partnerke, Jennifer Grey.

Kaya kao Željko Joksimović (foto: Prva)
Kaya kao Željko Joksimović (foto: Prva)

Za Nikolu nema nemogućih zadataka. Ove nedelje naći će se u ulozi dive vrhunskog glasa, Christine Aguliere. Mrežaste čarape, štikle i Nikolin zavodnički ples izazvaće sigurno različite komentare žirija. Biće tu i Dara Bubamara kao evrovizijska pobednica Marija Šerifović i Đoša, koji će izvesti numeru pokojnog Louisa. I na kraju, počasnog člana žirija Željka Joksimovića videćemo u Kayinoj interpretaciji.

Marija ili Dara (foto: Prva)
Marija ili Dara (foto: Prva)

POSLEDNJE VESTI