Počela potraga za novom muzičkom senzacijom celog regiona!

Gužva na predaudiciji u Skoplju
Gužva na predaudiciji u Skoplju

Druga sezona najpopularnijeg muzičkog tv formata X Factor Adria koji će se od proleća prikazivati u čak pet zemalja regiona i prvi put na TV Prvoj uveliko se sprema, a prva dvodnevna predaudicija održana je u Skoplju, gde je lokacija od čak pet bioskopa bila mala da primi sve zainteresovane kandidate!

Stotine devojaka, mladića, ali i onih starijih stripljivo su čekali red da pokažu svoj faktor X.

„Imam malu tremu, ali čuo sam da nije tako strašno. Iako imam 38 godina odlučio sam da se prijavim za ovaj šou, jer nikad nije kasno da se postane slavan! Video sam ovde i starije od mene,“ sa osmehom na licu kaže Marjan Trajkovski iz Ohrida koji se stručnoj komisiji predstavio pesmom Ti si mi u krvi Zdravka Čolića.

Kandidati su poneli i instrumente
Kandidati su poneli i instrumente

Da podsetimo, prvi deo procesa selekcije predstavljaju predaudicije: prvi sustret svih prijavljenih kandidata sa stručnom komisijom koju angažuje produkcija projekta. Kandidati koju prođu selekciju stručne komisije nastupaju u sledećoj fazi takmičenja.

„Veoma smo ponosni na ogromno interesovanje za predaudicije u Makedoniji, bilo je kandidata i iz dijaspore, što nas posebno raduje i samo potvrđuje popularnost ovog televizijskog formata. Takođe, zanimljivo je da su se ove godine u Skoplju prijavile i cele porodice: mama, sin, ćerka što nam govori da nas prate sve generacije. Atmosfera na prvoj predaudiciji je bila zaista vesela i uzbudljiva, verujemo da će tako biti i u ostalim gradovima u celom regionu,“ kaže Milena Popović, portparol nove produkcije Connect Live Media koja realizuje šou.

Novi Doktori?
Novi Doktori?

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.