Prati nas

Vesti

Počela prodaja karata za koncert Nataše Bekvalac

Nikotin, Ponovo, Mali signali, Ne brini, Mala plava, Original… samo su neki od hitova koji će biti deo spektakularnog koncerta 14. februara u Štark Areni, kojim će Nataša Bekvalac proslaviti 20 godina muzičkog rada.

Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora koncertom u najvećoj hali na Balkanu želi da pomeri svoje granice ali i da prikaže scensko muzički spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji.

Nataša je okupila tim najpriznatijih profesionalaca – reditelja, scenografa, koreografa koji su u saradnji sa najboljim producentima osmislili dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, a ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha.

“Sada sam konačno spremna za nešto što će definitivno biti prekretnica u mojoj karijeri i mom životu. Pre samo godinu dana bila sam na emotivnom dnu, imala sam utisak da nema mračnijih dana od tih i da nema izgleda da će svetlost ikada doći. Kada jednom snaga počne da se vraća, kad jednom počnete polako da ustajete i pravite nove korake – taj proces nema kraja,” rekla je Nataša i dodala:

“Svaki dan snaga je sve veća i svaki dan je sunce sve jače. Iz te snage sam donela odluku, iz te ljubavi stvaram nešto što želim da ostane i traje zauvek. Neće to biti koncert. To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku – pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav.”

Karte su u prodaji na prodajnim mestima Eventima i na sajtu tickets.rs.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top