Search
Close this search box.

Podignuta optužnica protiv Tonija Cetinskog zbog gaženja pešaka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Opštinsko državno tužilaštvo u Puli podiglo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog zbog izazivanja saobraćajane nesreće sa smrtim ishodom 2017. u Rovinju.

Prema saopštenju pulskog Opštinskog državnog tužilaštva, Cetinskom se na teret stavlja da je 3. novembra 2017. oko 13,55 sati upravljao sopstvenim vozilom kolovozom i ušao u krivinu bez da se prethodno uverio može li to da učini na siguran način, kao da je vozio nepropisnom brzinom, te da je vozilom prešao iznad tela pešaka (1955.) koji je ležao na kolovozu zbog bolesti srca ali i alkoholisanog stanja.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao je na putu u trenutku kada je naišao Toni u automobilu. Ono što je sigurno, reč je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.

„Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na putu kad je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju da piju vino,“ ispričao je očevidac nesreće za hrvatski portal 24 sata.

Pešak Ibrahim Kevljanin je smrtno stradao sa 62 godine, a opštinsko tužilaštvo u Puli optužnicu je podiglo zadnjeg dana prošle godine, te objavilo 8. januara na svojoj internet strani.

Ibrahim Kevljanin sahranjen je 9. novembra 2017. godine na rovinjskom groblju, a niko od porodice Cetinski nije prisustvovao sahrani.

POSLEDNJE VESTI