Toni Cetinski: Idem u zatvor ako se utvrdi da sam ubio čoveka

Protiv hrvatskog pevača Tonija Cetinskog u januaru ove godine podignuta je optužnica zbog izazivanja saobraćajne nesreće u Rovinju 2017. godine u kojoj je život izgubio 62-godišnji muškarac, a Opštinski sud u Pazinu potrvrdio je poptužnicu, piše Glas Istre.

Cetinski čeka da sud utvrid njegovu krivicu, a kako kaže, bez obzira na odluku suda, nakon kobne nesreće za njega više ništa nije isto.

“Što se tiče optužnice i našeg pravosuđa, sve će se videti u samom procesu koliko zaista jesu ili nisu na strani činjenica i istine. Kao što sam rekao, kako sud odluči – tako će biti. Ako se ustanovi da sam kriv, za svoju krivicu ću i odgovarati”, rekao je Cetinski i dodao:

“Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina”, rekao je hrvatski pevač.

Cetinski objašnjava da je odgovorna osoba i da ne brine za društveni status, već mu je bitnije kako se nakon nesreće oseća kao čovek.

“Od medijskog linča, sudova i zlih komentara najteže mi je to što sam bio učesnik takve jedne tragične nesreće u kojoj, nažalost, nisam mogao čoveku pomoći. Sinkopama se, kao muzičar, služim jedino u muzičkom smislu. U ovakvim ozbiljnim stvarima potpuno sam odgovorna osoba i to za mene nije pozornica i zabava. To je život, to je stvarnost i puno mi je važnije stanje moje duše nego društvenog statusa ili težina kazne”, zaključio je Cetinski.

Podsećamo, Toniju se stavlja na teret da je, kršeći propise o sigurnosti saobraćaja, nesreću sa smrtnom posledicom izazvao iz nehata. Cetinski se tereti i da je vozilom ušao u krivinu, a da se prethodno nije uverio da li može da izvrši skretanje na siguran način po druge učesnike u saobraćaju. Toni se takođe tereti da nije prilagodio brzinu kretanja i da usled svega navedenog, nije obratio pažnju na muškarca koji je ležao na putu.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.