Prati nas

Vesti

Toni Cetinski kolima pregazio čoveka na ulici

U Rovinju je u petak smrtno stradao jedan muškarac, a policija još uvek utvrđuje da li je smrt posledica saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao hrvatski muzičar Toni Cetinski, javila je agencija Hina.

Kako se navodi, policija u Rovinju je oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici automobil marke “mercedes” kojeg je vozio Cetinski, a koji je to potvrdio i medijima, udario u telo muškarca koji je ležao na kolovozu.

“Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam da će policija to i potvrditi posle uviđaja. Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi,” rekao je hrvatski pevač.

“Policija je osigurala mesto događaja, a istraga je u toku, nakon čega će biti jasnije da li je muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo”, izjavila je portparolka Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

Na mestu nesreće morali su da intervenišu i vatrogasci koji su podigli “mercedes” jer se telo nastradalog muškarca nalazilo ispod automobila.

Ulica u kojoj se dogodila nesreća je jednosmerna i vrlo uska, tako da je njome gotovo nemoguća brza vožnja, navodi Hina.

Istraga je u toku i policija utvrđuje sve okolnosti ove tragične nesreće, a nakon završene istrage i obdukcije trebalo bi da se sazna da li je muškarac već bio mrtav kada je Cetinski automobilom naleteo na njega. Prema navodima medija, pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao je na ulici u trenutku kada je Cetinski naišao svojim autom.

1 komentar

1 komentar

  1. siki

    05. 11. 2017. at 22:53

    Strasno! Taj je verovatno izasao pijan iz kafane i pao na ulici i ostao tamo da spava… ovaj naleti i ubije ga… strasno strasno… jadan covek kako li se oseca

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top