in

Pogledajte: Kardashiani ipak objavili božićnu čestitku


Iako se pričalo da će Kardashiani ove godine prekinuti svoju dugogodišnju tradiciju i ovog puta ne objave čestitku za Božić, došo je do promene plana.

Naime, Kim je nedavno potvrdila da ove godine neće biti božićne čestitke i to zato što smatraju svoju prošlogodišnju čestitku nenadmašivom.

Moram priznati, odustali smo zahvaljujući prošlogodišnjoj božićnoj čestitki. To je bilo jako dramatično”, izjavila je Kim. To je potvrdila i mama Jenner, koja je dodala da više nema snage da sakuplja svu svoju decu u unučiće.

Ipak, plan je promenjen, pa je na Instagram profilima ove porodice objavljena ovogodišnja čestitka, ali na njoj nedostaju pojedini članovi. Ove godine su pred kamerom pozirale samo mame Kim, Kourtney, Khloe i Kylie sa svojom decom i bratanicom Dream. Mama Kris, Kendall, Rob i jače polovine Kardashianki, tj. Kylie Jenner, su propustili snimanje.

Međutim, porodica će se sutra u punom broju okuptiti na božićnoj proslavi koju organizuje Kim sa suprugom Kanye Westom. Do sada su se takve proslave održavale u luksuznoj vili Kris Jenner, ali je Kim ove godine odlučila da bude domaćin.